in

Ο σωστός τρόπος να βάφετε τα μάτια σας!

Το σωστό μακιγιάζ αναδεικνύει την ομορφιά της κάθε γυναίκας. Για να τονίσετε τα μάτια σας, η πιο σίγουρη επιλογή είναι το eyeliner και το μολύβι ματιών. Και τελικά, ίσως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Δείτε τις παρακάτω συμβουλές για έντονα, σέξι μάτια και εφαρμόστε τις την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κλέψετε τις εντυπώσεις.

1. Κόλπο για τέλεια εφαρμογή eyeliner

Για να βρείτε την γωνία στην οποία θα πρέπει να σχηματίσετε την γραμμή του eyeliner, κρατήστε το διαγώνια από την άκρη του ρουθουνιού σας μέχρι τη γωνία που σχηματίζει το μάτι σας. Το σημείο που θα ακουμπήσει το eyeliner είναι η σωστή γωνία για να κάνετε την βασική εξωτερική γραμμή. Στη συνέχεια ζωγραφίζετε μία καμπυλωτή γραμμή μέχρι τη μέση του βλεφάρου και, τέλος, μία αντίστοιχη τρίτη γραμνμή που θα φτάνει μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού. Έπειτα, γεμίζετε το κενό που σχηματίζεται με χρώμα για ένα έντονο βλέμμα!

matia_590_1

2. Tip για άψογη εφαρμογή μολυβιού ματιών

matia_590_2-1-432x1024

Αν θέλετε ένα περισσότερο ρομαντικό και λιγότερο σέξι look, προτιμήστε να βάλετε μολύβι στην εσωτερική μεριά του ματιού σας, στο πάνω και το κάτω βλέφαρο. Με την κλασική γραμμή μολυβιού που βάζουμε στο εξωτερικό του βλεφάρου, δημιουργείται ένα κενό ανάμεσα στις βλεφαρίδες και το μάτι. Αντίθετα, αν γεμίσετε με μολύβι το εσωτερικό του, το κενό καλύπτεται και το μάτι φαίνεται πιο «γεμάτο».
Αρχικά, περνάτε μία γραμμή με το μολύβι στο εσωτερικό του πάνω βλεφάρου. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και στο κάτω βλέφαρο. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα χοντρό μολύβι για να κάνετε πιο έντονη τη γραμμή και να καλύψετε πιο εύκολα τα κενά.
Αυτό ήταν όλο… Βάζετε μάσκαρα, ρουζ και κραγιόν και είστε έτοιμη για την έξοδό σας σε χρόνο dt!

Πηγή

Κάθε δάχτυλο μας συνδέεται με 2 όργανα: Ιαπωνικοί Μέθοδοι για θεραπεία σε 5 λεπτά.

Θα σας τρέχουν τα σάλια… Αυτά που φτιάχνει με Nutella δεν τα έχεις ξαναδεί!