in

Πέρασα έναν Μήνα Βγαίνοντας με Sugar Mamas και δεν θα το Ξανακάνω Ποτέ

To να έχεις μια μεγαλύτερη γυναίκα να σου πληρώνει gourmet δείπνα είναι άραγε τόσο καλό όσο ακούγεται;

To περασμένο καλοκαίρι με βρήκε ξαπλωμένο στο κρεβάτι μου, προσπαθώντας να σπρώξω το εαυτό μου να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Αφού επανεγκατέστησα το Tinder στο τηλέφωνό μου – το οποίο το είχα αφαιρέσει καθώς είχα καταστρέψει τα περισσότερα από τα matches μου με το να τους ποστάρω ανηλεώς στίχους του Drake – και σέταρα το νέο μου προφίλ, είχα να πάρω μια σημαντική απόφαση: Ποιο ηλικιακό γκρουπ γυναικών με ενδιέφερε;

Με μια βαριεστημένη κίνηση προς τα δεξιά, έθεσα το ανώτατο όριο στα 50 και άρχισα τα swipe. Εν τέλει βαρέθηκα, κουράστηκε και ο αντίχειράς μου και με πήρε ο ύπνος. Το επόμενο πρωινό, ξύπνησα από έναν θόρυβο και μετά άλλον έναν και μετά άλλον έναν. Το κινητό μου είχε πάρει φωτιά. Άνοιξα το app και συνειδητοποίησα πως είχα μια ουρά από matches με διάφορες κυρίες – πολλές εκ των οποίων ήταν πιο «ώριμες» – και μου ήρθε μια ιδέα: θα προσπαθούσα να πείσω αυτές τις κυρίες να με ποτίσουν και να με ταΐσουν, χωρίς να φύγω από το ραντεβού στα γρήγορα και χωρίς να θυμηθώ ότι «έπρεπε να πάω κάπου» αφού θα είχα φάει και πιει.

Η ιδέα του να βγαίνεις με μια σέξι μαμά, είναι μια τρελή φαντασίωση για πολλούς νεαρούς άντρες μεγαλώνοντας, αλλά το να βρεις μια sugar mama, μια μεγαλύτερη γυναίκα δηλαδή που θα σε «ταΐζει» είναι κάτι αρκετά διαφορετικό. Το να παραδίδεις τα ηνία και να δείχνεις ευάλωτος, δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το να τον παίζεις με την εικόνα μιας MILF στο Pornhub. Εδώ μιλάμε για μια δέσμευση σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, για έναν άλλο αντρικό ρόλο σε μια σχέση με μια γυναίκα. Ήταν ένα πείραμα που έπρεπε να δοκιμάσω για να δω αν η πραγματικότητα ανταποκρινόταν στο hype.

To επόμενο βράδυ, έστησα ένα post στο Craigslist, με το οποίο έψαχνα για μεγαλύτερες γυναίκες, ενώ ταυτόχρονα έστησα και ένα account σε ένα cougar dating site.

«19χρονος, πηγαίνω πανεπιστήμιο και δουλεύω στα media. Είμαι ανοιχτό βιβλίο και μπορώ να δοκιμάσω τα πάντα», έγραψα στο μίνι βιογραφικό, ενώ συμπλήρωσα και κάποιες λεπτομέρειες για την εμφάνισή μου (δεν είμαι αποκρουστικός) και την οικονομική μου κατάσταση (άστα να πάνε). «Ψάχνω για κάτι χαλαρό γιατί θέλω να μάθω. Μην περιμένετε κάτι μακροπρόθεσμο, αλλά ούτε και κάτι της μιας νύχτας».

Με μια όχι και τόσο καθαρή φωτογραφία του προσώπου μου ως profile picture, άνοιξα το account μου και το άφησα εκεί να δω τι θα πιάσει. Για έναν μήνα από εκείνη την στιγμή, είχα αποφασίσει πως θα έβγαινα με γυναίκες μεταξύ 35 και 48 χρονών στην περιοχή του Toronto. Όλες οι γυναίκες με τις οποίες βγήκα ήταν υπέροχες, αλλά πιεστικές. Μερικές περισσότερο από άλλες. Ακολουθούν τα highlights.

Tessa, ετών 39
Η Tessa ήταν η πρώτη γυναίκα που μου έστειλε μήνυμα από την στιγμή που ανέβηκε το profile μου, σημειώνοντας ότι της άρεσε η ευθύτητα που επιδείκνυα στο βιογραφικό μου σημείωμα και πόσο της άρεσε που δούλευα τόσο σκληρά από τόσο νεαρή ηλικία. Σύντομα βέβαια, η ψηφιακή μας κουβέντα γρήγορα πήγε σε πιο ρηχά νερά, καθώς εκείνη άρχισε να μου λέει πόσο σέξι έβρισκε το σαγόνι μου, ενώ εγώ της έκανα κομπλιμέντα για το αθλητικό της σώμα.

Μιας και ήταν η πρώτη μου ημέρα σον κόσμο του dating με γυναίκες οι οποίες ήταν λίγο μικρότερες από την μάνα μου, δεν ήξερα και τόσο τι να περιμένω, αλλά ήμουν διατεθειμένος να τα παρατήσω όλα, αν τα πράγματα γίνονται πολύ περίεργα ή άβολα.

Όταν έφτασα στο μέρος που είχαμε δώσει ραντεβού – ένα ιταλικό εστιατόριο σε ένα μοδάτο σημείο της πόλης – εξεπλάγην όταν είδα την Tessa να έχει ήδη πιάσει τραπέζι και να έχει ήδη απλώσει την πετσέτα στα πόδια της. Εξεπλάγην και με το πόσο «καυτή» ήταν. Υπό μια έννοια, μου θύμιζε πολύ την Gillian Anderson όταν έπαιζε στο X-Files, με την οποία είχα ένα θέμα όταν ήμουν μικρός. Αυτό από μόνο του με έκανε να ενδιαφερθώ ακόμα περισσότερο για την «δουλειά» μου.

Όταν με είδε να περπατάω προς το μέρος της, δεν σηκώθηκε. Παρέμεινε καθιστή και κράτησε το βλέμμα μου χωρίς να το αφήσει, λες και ήθελε την ψυχή μου. Μιας και τα πάω καλά με τα συνεχή βλέμματα, έκανα ακριβώς το ίδιο μέχρι που έφτασα αρκετά κοντά ώστε να απλώσω το χέρι μου και να συστηθούμε.

«Πώς είσαι;» την ρώτησα και απάντησε: «Καλά, πολύ καλά. Κάτσε». Ακολούθησα της οδηγίες της χωρίς αντίρρηση.

Ένας από τους όρους που χρησιμοποιεί η κοινότητα των cougar για να περιγράψει τους νεαρότερους άντρες είναι το «cub» (όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα λιοντάρι ή μια αρκούδα σε πολύ νεαρή ηλικία μεταξύ άλλων ζώων) και αν και η Tessa δεν χρησιμοποίησε την λέξη στις κουβέντες που κάναμε πρόσωπο με πρόσωπο, το έκανε συχνά στις ψηφιακές μας κουβέντες. Ο όρος ουσιαστικά χρησιμοποιείται για να καταστήσει ξεκάθαρα πως η γυναίκα ελέγχει την κατάσταση, κάτι που ήξερα εκ της συμβάσεως. Βασικά, μου άρεσε η ιδέα του να με φροντίζει μια μεγαλύτερη, πιο επιτυχημένη γυναίκα. Ήταν η πλήρης αντιστροφή της γνωστής ισορροπίας μεταξύ άντρα και γυναίκας, οπότε είπα γιατί όχι;

Μετά από μερικά λεπτά κουβέντας περί ανέμων και υδάτων, ο πάγος έσπασε εύκολα. Απολαύσαμε ένα μεγάλο δείπνο (75 δολάρια), μαζί με ένα μπουκάλι κρασί (30 δολάρια) και περάσαμε το υπόλοιπο της βραδιάς περπατώντας μέσα στην πόλη, ελαφρώς μεθυσμένοι. Σε όλη την διάρκεια της βραδιάς τα έξοδα μου ήταν καλυμμένα. Η Tessa ήταν λογίστρια και το έκανε από την αρχή ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε να πληρώσω το παραμικρό.

Εν τέλει βέβαια και εξηγώντας της ότι δεν μου άρεσε και τόσο που πλήρωσε αυτή όλο το γεύμα, με άφησε να μας αγοράσω καφέ (περίπου 3 δολάρια), όταν σταματήσαμε σε ένα μικρό diner.

Όταν έφτασε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας, κινήθηκε πολύ γρήγορα. Μου την έπεσε άμεσα, κάτι το οποίο καλοδέχτηκα. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, δεν έπαιξα σχεδόν κανέναν ρόλο σε μια τέτοια κατάσταση. Τα έκανε όλα αυτή. Φιληθήκαμε για λίγο σε ένα παγκάκι και μετά φύγαμε ο καθένας για το σπίτι του. Προτού φύγουμε της είπα ότι θα ήθελα να το ξανακάνουμε, αλλά μετά αισθάνθηκα λίγο περίεργα γιατί μου είχε δείξει φωτογραφίες των παιδιών της – είχε χωρίσει με τον πατέρα τους λίγο μετά την γέννησή τους – όταν με είχε κάνει add στο Facebook. Δεν ξαναβγήκαμε ποτέ, αν και μου έστειλε δύο μηνύματα όπου μου ζητούσε να πάμε για παγωτό. Μου αρέσει το παγωτό δεν λέω, αλλά εκείνη την στιγμή το να φασώνομαι με μια γυναίκα που είχε περίπου την ηλικία της μάνας μου, ήταν κάπως υπερβολικό για τα γούστα μου.

Marilyn, ετών 40

Συνάντησα την Marilyn την ίδια ημέρα που μου έστειλε μήνυμα στο profile μου. Ως κτηματομεσίτρια που ζούσε και εργάζονταν σε μια αρκετά πλούσια γειτονιά, η Marilyn έχει και το κατάλληλο bling για να επιδείξει την θέση της. Με μάζεψε έξω από τον σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου οδηγώντας ένα ολοκαίνουργιο Audi το οποίο μύριζε φρέσκο δέρμα και άλλα ακριβά πράγματα. Όταν μπήκα στο αμάξι της, με αγκάλιασε και μου προσέφερε ένα μεγάλο χαμόγελο. Είχε ένα πολύ ωραίο γέλιο και μιλούσε εξαιρετικά. Ένιωσα απόλυτα άνετα, χωρίς να νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για μικροπράγματα μόνο και μόνο για να σπάσω τον πάγο. Ήταν ωραίος άνθρωπος. Μέχρι και ο Drake της άρεσε.

Ήταν ξεκάθαρο ότι στην Marilyn άρεσε η μόδα. Σας μιλάω για layering και χρωματικούς συνδυασμούς που θα έκαναν ακόμα και τους πιο καβαλημένους fashionistas να χάσουν τα μυαλά τους. Με έκανε να αισθάνομαι κάπως κακοντυμένος, ειδικά από την στιγμή που φορούσα τα συνηθισμένα μου greaser ρούχα. Όπως και να είχε, η Marilyn δεν φαινόταν να χαλιέται. Με ρώτησε από πού είχα πάρει το δερμάτινο τζάκετ μου, οπότε και της απάντησα «από έναν τύπο στο Grand Bazaar». Ήταν άλλωστε η αλήθεια και δεν αισθανόμουν κάποια ανάγκη να της πω ψέματα.

Είχαμε επικοινωνήσει με μηνύματα προτού συναντηθούμε και είχαμε συμφωνήσει να πάμε για μεσημεριανό -να δούμε βασικά πως πάει, αν δηλαδή ταιριάζουμε, ώστε να βγούμε και άλλα ραντεβού. Ήμουν αρκετά ευχαριστημένος με αυτήν την ιδέα, μιας και μάλλον είχαμε τους ίδιους ενδοιασμούς: Αυτή διότι θα έβγαινε με έναν άντρα αρκετά μικρότερό της κι εγώ επειδή θα έβγαινα με μια γυναίκα αρκετά μεγαλύτερή μου. Καταλήξαμε σε ένα φτηνό Ταϊλανδέζικο εστιατόριο στο οποίο πήγαιναν πολλοί φοιτητές της περιοχής, κάπου δηλαδή όπου θα είχε κόσμο και δεν θα προκαλούσαμε την προσοχή.

Η Marilyn κι εγώ τα είπαμε για διάφορα θέματα επί δύο ώρες, τρώγοντας διάφορα καυτερά πιάτα και αρκετά τραγανά egg rolls. Η Marilyn ήταν φυτοφάγος, ενώ εγώ είμαι δώσε-κρέας-και-φύγε, οπότε κάπως έτσι καταλήξαμε σε μια κουβέντα για την ηθική της κρεατοφαγίας. Συμφωνήσαμε και οι δύο ότι το να σφάζεις ζώα δεν είναι και ό,τι καλύτερο και δέχτηκε την απάντηση που της έδωσα, ότι δηλαδή ανελάμβανα την πλήρη ευθύνη για τα πουλερικά που έτρωγα κάθε μέρα. Ολοκλήρωσε την κουβέντα μας λέγοντας πως «κι εγώ τρώω κρέας…καμιά φορά». Σε εκείνο το σημείο ζήτησα τον λογαριασμό, τον οποίο και μοιραστήκαμε χωρίς συζήτηση. Το ένιωσα σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Μετά το φαγητό, ο καθένας πήρε τον δρόμο του και είπαμε κάπως αόριστα ότι θα τα ξαναλέγαμε, κάτι που τελικά έγινε προς το τέλος του καλοκαιριού όταν πήγαμε για καφέ. Αυτήν την φορά, όταν την συνάντησα, είχαν αλλάξει πολλά. Η ενέργειά της δεν ήταν τόσο έντονη, δεν χαμογελούσε και τόσο και φαινόταν ότι με είχε συναντήσει για να βγάλει την υποχρέωση και όχι τόσο επειδή ήθελε να περάσει καλά. Όταν την ρώτησα πως ήταν, μου είπε ότι είχε χάσει την μητέρα της πρόσφατα και ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα.

Περάσαμε την υπόλοιπη βραδιά συζητώντας και περπατώντας στην πόλη. Ήταν μια συννεφιασμένη μέρα, τόσο λόγω του καιρού, όσο και λόγω της κουβέντας μας και εν τέλει καταλήξαμε σε μια εκκλησία. H Marilyn μου είπε ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο μόνη της, οπότε την αγκάλιασα και πήρε ο καθένας τον δρόμο του. Αν και δεν συναντηθήκαμε ποτέ ξανά, κάποια στιγμή της έστειλα ένα μήνυμα για να δω αν ήταν καλύτερα. Μου είπε ότι ήθελε να τα πούμε σύντομα και να ξαναπάμε για φαί. Της είπα ότι δεν ήμουν και στα καλύτερά μου, μόνο και μόνο για να μην την απογοητεύσω περισσότερο.

Vanessa, ετών 48

Η τελευταία γυναίκα που συνάντησα, η Vanessa επικοινώνησε μαζί μου μέσα από το ποστάρισμα που είχα κάνει στο Craigslist προτού το κατεβάσω, το οποίο και έκανα όταν συνειδητοποίησα ότι άρχιζε το πανεπιστήμιο και ίσως να έπρεπε να σταματήσω να βγαίνω με γυναίκες που είχαν την διπλάσια ηλικία από εμένα, όταν σε λίγο καιρό θα ήμουν περικυκλωμένος από νεαρά πανεπιστημιακά κορίτσια.

Η Vanessa επικοινώνησε μαζί μου, περνώντας μου ένα φοβερά λεπτομερές και πολύ συγκεκριμένο βιογραφικό. Πέρα από το ύψος, το βάρος και το χρώμα των μαλλιών της, με ενημέρωσε ότι προερχόταν από κινέζικη οικογένεια. Όταν της απάντησα και της εξέφρασα το ενδιαφέρον μου, την ρώτησα γιατί μου είχε δώσει αυτήν την πληροφορία συγκεκριμένα, για να πάρω απάντηση ότι πολλοί άντρες δεν ήθελαν να την πηδήξουν όταν καταλάβαιναν ότι ήταν Ασιάτισσα.

Μου φάνηκε απίστευτο ότι της συμβαίνει αυτό και έσπευσα να την διαβεβαιώσω ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν θέμα για μένα. Κανονίσαμε να συναντηθούμε σε ένα εστιατόριο Korean BBQ και μετά να πάμε προς την θάλασσα.

Όταν φτάσαμε στο εστιατόριο και παραγγείλαμε το φαγητό μας, συνειδητοποίησα ότι δυσκολευόμουν να συνεννοηθώ μαζί της, πράγμα που με εκνεύρισε. Περνούσε πολύ ώρα στο κινητό της (δεν είναι μόνο τα παιδιά της δικής μας γενιάς τελικά!) και απαντούσε πολύ γενικόλογα στις ερωτήσεις μου. Ευτυχώς για μένα, τα Korean BBQ απαιτούν πρακτική συμμετοχή ώστε να φας (πρέπει να ψήσεις τα κρέατα μόνος σου), οπότε όταν αναγκάστηκε να αφήσει το κινητό της και να βάλει λίγο κρέας στο grill μου μίλησε. Περιέργως, κάθε φορά που μου μιλούσε, τα μάτια της έπαιζαν σε όλον τον χώρο χωρίς να μένουν στιγμή πάνω στα δικά μου (όχι σαν την Tessa!). Φαινόταν πολύ αγχωμένη. Προσπάθησα να φανώ όσο το δυνατόν πιο χαλαρός ώστε να νιώσει άνετα, αλλά δεν μπορούσα να το καταφέρω.

Όταν φύγαμε και αρχίσαμε να περπατάμε προς την θάλασσα, τσέκαρε το κινητό της συνεχώς, ακόμα περισσότερο από πριν. Λίγο προτού φτάσουμε, σταμάτησα και την ρώτησα αν ήταν καλά και εκεί μου το είπε: Ο άντρας της (την παρουσία του οποίου αγνοούσα μέχρι εκείνη την στιγμή) είχε υποψιαστεί ότι τον απατούσε και την ρωτούσε που ήταν.

Σαστισμένος, την ρώτησα γιατί δεν μου το είχε πει από την αρχή και μου είπε πως φοβόταν ότι αν το έλεγε μπορεί να μην ήθελα να βγούμε. Προφανώς και είχε δίκιο, μιας και σίγουρα δεν θα έβγαινα με κάποια, βοηθώντας την να απατήσει τον άντρα της, αλλά και βάζοντας τον εαυτό μου σε πιθανό κίνδυνο λόγω κάποιου εξαγριωμένου συζύγου. Εκείνη την στιγμή όμως, φοβόμουν να της πω την αλήθεια, μιας και ήταν τόσο αγχωμένη που δεν ήξερα πως θα αντιδρούσε.

Της είπα λοιπόν ότι απλά αισθανόμουν λίγο περίεργα και ότι θα έπρεπε να τελειώνουμε με το ραντεβού ώστε να πάει να δει τον άντρα της. Όπως έμαθα με πόνο, δεν ήταν καλή η επιλογή μου. Η Vanessa εξερράγη, λέγοντας μου ότι δεν καταλάβαινα τίποτα και πως ήμουν αναίσθητος.

Αφού συνέχισε για μισό περίπου λεπτό, σταμάτησε και μου είπε ότι θα βάλει το κινητό της στην τσάντα της ώστε να συνεχίσουμε το ραντεβού, αν δεχόμουν κι εγώ να τα ξεχάσω όλα. Σε αυτό το σημείο πλέον, ήμουν τελείως αδιάφορος και ήθελα απλά να αρνηθώ τα πάντα, οπότε απλά την κοίταξα, κούνησα το κεφάλι μου και αναστέναξα. Της είπα ότι αν ήθελε θα την πήγαινα μέχρι το αμάξι της, αλλά πως πραγματικά δεν έβλεπα τον λόγο να το συνεχίσω όλο αυτό. Μου είπε ότι θα τα κατάφερνε και μόνη της και κάλεσε Uber. Αρπάζοντας την ευκαιρία, έγνεψα καταφατικά, την καληνύχτισα και άρχισα να περπατάω προς το σπίτι ακούγοντας Phil Collins.

Τι έμαθα

Αν έμαθα κάτι από όλη αυτήν την εμπειρία, αυτό είναι πως το να βγαίνεις με άτομα πολύ μεγαλύτερά σου εμπεριέχει μια ισορροπία μεταξύ του πραγματικά συναρπαστικού και του ασύλληπτα άβολου. Αν και είναι φοβερό να τρως ωραία γεύματα και να μην πληρώνεις τον λογαριασμό, να παίρνει κάποιος άλλος όλες τις αποφάσεις και να υπάρχει η υπόσχεση του σεξ στον αέρα, προσωπικά δεν μπορούσα να αισθανθώ απόλυτα άνετα, σκεπτόμενος πως αυτές οι κυρίες με έβλεπαν ως ένα κομμάτι (οριακά νόμιμου) κρέατος.

Θα πρότεινα όμως σε άλλους να βγουν με μια sugar momma; Ναι, θα το πρότεινα. Όχι επειδή μπορώ να εγγυηθώ ότι θα τους κάλυπτε το αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω πως πραγματικά ο καλύτερος τρόπος να μαθαίνεις πράγματα είναι να ακολουθείς τον δύσκολο, τον αληθινό, τον πρακτικό δρόμο.

ΠΗΓΗ

TikTok: Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι βλέπουν οι άνθρωποι πριν πεθάνουν

Ανέκδοτο: Μια πολύ όμορφη κοπέλα μόλις ανακάλυψε τη χαρά στα «πόδια» της δεν είχε σταματημό…