in

Παίρνει 2 Σουπλά από την Κουζίνα και ξεκινάει να τα κόβει. Μόλις δείτε ΤΙ φτιάχνει, θα πεθάνετε από τη Ζήλια σας!

Δεν είναι πάντα εύκολο να δώσετε την προσωπική σας πινελιά στον χώρο. Τα μοναδικά κομμάτια είναι συνήθως πολύ ακριβά. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος να φτιάξετε ένα υπέροχο χαλάκι για το σπίτι σας – και μάλιστα οικονομικό.
Θα χρειαστείτε:

Αντιολισθητικό πλέγμα για χαλί
Κομμάτια υφάσματος (π.χ. παλιές πετσέτες κουζίνας, κλπ.)
Βελονάκι για πλέξιμο

Οδηγίες:

Ξεκινήστε επιλέγοντας την κατάλληλη βάση, δηλαδή ένα αντιολισθητικό πλέγμα για χαλί.

1

Στην συνέχεια κόψτε κομμάτια υφάσματος, τα οποία θα γίνουν οι ίνες του καινούριου χαλιού σας. Το ύφασμα δεν πρέπει να είναι πολύ λεπτό. Οι παλιές (λεπτές) πετσέτες κουζίνας είναι ό,τι πρέπει. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε και ύφασμα της επιλογής σας, αλλά είναι καλύτερα να ανακυκλώσετε κάτι παλιό και να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα.

2Κόψτε το ύφασμα σε λωρίδες. Το πλάτος τους εξαρτάται από το μέγεθος των τρυπών στο πλέγμα. Δεν πρέπει να είναι πολύ χαλαρό το ύφασμα. Στην παρακάτω εικόνα, οι λωρίδες έχουν πλάτος 2,5 εκατοστά και μήκος 13.

3

Τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε το ύφασμα μέσα από το πλέγμα: Περάστε την άκρη μέσα από μια τρύπα και βγάλτε την από την διπλανή της. Είναι πιο εύκολο και γρήγορο αν χρησιμοποιείτε βελονάκι. Πρέπει να περάσετε λωρίδες σε όλες τις τρύπες.

4

Θα δείτε ότι αρχίζει να παίρνει σχήμα γρήγορα.

5

Και κάπως έτσι θα γεμίσει! Αναλόγως το ύφασμα που επιλέξατε, θα είναι είτε πιο μαλακό είτε πιο σκληρό. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να διαλέξετε οι ίδιοι τα χρώματα που θέλετε.

6

Δείτε τις οδηγίες αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με παλιά κομμάτια υφάσματος, το χαλάκι σας θα βγει πολύ οικονομικό. Δοκιμάστε και εκπλήξτε τους φίλους και τους γείτονες σας με την δημιουργικότητα σας!

Credit: hefty.co

Κοτόπουλο Buffalo με λιωμένο τυρί μοτσαρέλα

Αδυνάτισμα: Απλές επιλογές τροφών, οι οποίες καίνε το λίπος στην κοιλιά