in

Πανεύκολο Cheesecake Νουτέλας με φουντούκια!

Υπέροχο και πανεύκολο Cheesecake Nutella’s, με μπισκοτένια βάση,γαρνιρισμένο με φουντούκια. Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό που θα ενθουσιάσει τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της Νουτέλας.

Υλικά

•250 γρ. μπισκότα digestive

•75 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

•400 γρ. [1 βάζο] Νουτέλα σε θερμοκρασία δωματίου

•180 γρ. ψημένα φουντούκια χοντροκομμένα στο multi

•500 γρ. τυρί κρέμα τύπου [Philadelphia] σε θερμοκρασία δωματίου

•60 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη

Εκτέλεση

1.Για τη βάση: Θρυμματίζετε σε μπλέντερ τα μπισκότα. Προσθέστε το βούτυρο, 1 κ.σ. Νουτέλα και 3 κ.σ. φουντούκια [25 γρ.] και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να έχετε ένα υγρό, αμμώδες μείγμα.

2.Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψάκι με αποσπώμενο πάτο 23 εκ. περίπου [ή στρώνετε με λαδόκολλα ένα κανονικό ταψάκι] και τοποθετείτε το μείγμα στη βάση του ταψιού. Το απλώνετε ισομερώς στη βάση, πιέζοντάς το με τα χέρια σας ή με την ανάποδη ενός κουταλιού. Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώνει.

3.Για τη γέμιση: Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτετε και την υπόλοιπη Νουτέλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν.

4.Στρώνετε τη γέμιση στο ταψάκι πάνω από τη βάση και πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα χοντροκομμένα φουντούκια τα οποία πιέζετε ελαφρώς στο γλυκό με το χέρι σας. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να παγώσει ιδανικά για 4-5 ώρες αλλά και για όλη το βράδυ.

Πηγή

Τρεις τροφές που εξουδετερώνουν την άσχημη μυρωδιά στο στόμα-Δώστε λύση στο λεπτό!

Μεγάλη προσοχή: Σκουλήκια του έτρωγαν τα όργανα αργά! Ο λόγος, μία τροφή που όλοι μας λατρεύουμε! (Photos)