in

Πασίγνωστος τραγουδιστής σταματάει οριστικά το τραγούδι – Διαγνώστηκε ο γιος του με καρκίνο!

Τις δύσκολες ώρες που περνά ο Michael Biuble, μετά την διάγνωση του 3χρονου γιου του με καρκίνο, περιέγραψε ο μέντορας του τραγουδιστή, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία εμφάνιση μέχρι να θεραπευτεί ο μικρός.

Ο μεγαλύτερος από τα δύο παιδιά του 41χρονου τραγουδιστή και της Luisana Lopilato άρχισε να μην νιώθει καλά λίγο αφότου έπαθε μαγουλάδες. Κατόπιν εξετάσεων, προέκυψε πως ο μικρούλης Noah έχει καρκίνο στο συκώτι και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες τους επόμενους τέσσερις μήνες, σε κλινική του Λος Άντζελες.

«Νομίζω ότι, αυτή τη στιγμή, ο Michael ζει σε μία τεράστια φυσαλίδα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο για εκείνον. Νομίζω πως, όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, κλείνεσαι μέσα στην μικρή σου φυσαλίδα», είπε, στο ET Canada, ο David Foster, μουσικός παραγωγός και μέντορας του τραγουδιστή.

sonnnn-1024x576

Από την μέρα που ο Michael και η Luisana έκαναν γνωστή την περιπέτεια υγείας του γιου τους, στις αρχές του μήνα, με ανάρτηση στα social media, δεν έχουν προχωρήσει σε καμία δήλωση, ενώ οι λογαριασμοί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν ανανεωθεί.

«Πιστεύω ότι ο Michael τσεκάρει τα social media και νιώθει την αγάπη του κόσμου», συνέχισε ο ίδιος, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα πως ο τραγουδιστής δεν θα πραγματοποιήσει κάποια live εμφάνιση μέχρι να ξεκαθαρίσει η «μάχη» του 3χρονου με την ασθένεια.

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στα BBC Music Awards, στις 12 Δεκεμβρίου, ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση περί ακύρωσης της εμφάνισής του. Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο David Foster:

ΙΛΙΓΓΟΣ – “Βρέχει” εκατομμύρια στο ΤΖΟΚΕΡ – Αυτοί είναι οι ΤΥΧΕΡΟΙ αριθμοί

Πάθαμε πλάκα! Δείτε την κούκλα κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο!