in

Πατέρας κάνει τατουάζ το σημάδι του γιου του για να του συμπαρασταθεί!

Τα παιδιά δεν χρειάζονται χρήματα, ακριβά ρούχα ή πρωτότυπα δώρα για να καταλάβουν ότι τα αγαπάμε. Αντίθετα, κάποιες «μικρές» μας πράξεις μπορεί να είναι και οι πιο «μεγάλες». Αυτό φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ο Josh Marshall, πατέρας του Gabriel, που χτυπήθηκε πολύ μικρός απ’ τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2015, βρέθηκε ότι ο Gabriel είχε έναν κακοήθη όγκο που έπρεπε να αφαιρεθεί και έτσι αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο. Η επέμβαση του άφησε ένα μεγάλο σημάδι στη μια μεριά του κρανίου και έτσι ο Josh προσπαθούσε να σκεφτεί πώς θα αναπτέρωναν το ηθικό του γιου του.

Τότε, αποφάσισε να αποκτήσει κι αυτός μια αντίστοιχη ουλή. Πώς; Με ένα αληθοφανές, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, τατουάζ πανομοιότυπο με την ουλή του γιου του. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έχει γίνει viral και το κοινό δείχνει τον σεβασμό του για τον πατέρα που αποφάσισε να δείξει έμπρακτα την αγάπη του στο παιδί του.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά, οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την τρυφερότητα και τη στοργή με την οποία αυτός ο πατέρας βοηθά τον γιο του να πολεμήσει μια από τις δυσκολότερες ασθένειες και στο τέλος να βγει νικητής. Τότε, η ουλή του παιδιού και το τατουάζ θα τους θυμίζουν ότι τα κατάφεραν και ότι βγήκαν πιο δυνατοί απ’ αυτή την ιστορία.

ex1 ex2 ex3

mama365.gr
Credit: Boredpanda.com

Δείτε το μασάζ που ξεπέρασε τα 34.3 εκατ. προβολές στο YouTube

Ακούστε Αρχαία ελληνική λύρα και προσπαθήστε να μη δακρύσετε.