in

Πιείτε ένα ποτήρι ζεστό Νερό με Αλάτι κάθε πρωί για μία βδομάδα με άδειο Στομάχι και θα δείτε τρομερά Αποτελέσματα!

Αν υπήρχε ένας απλός, φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος να βελτιώσετε την υγεία σας, δε θα θέλατε να τον ξέρετε; Υπάρχει και το μόνο που περιλαμβάνει είναι ζεστό φιλτραρισμένο νερό με λίγο θαλασσινό αλάτι.

Όταν πίνετε ένα ποτήρι νερό με αλάτι το πρωί, το σώμα σας αρχίζει αμέσως να επωφελείται από αυτό και μέσα σε 7 ημέρες η υγειά σας βελτιώνεται σημαντικά. Το διάλυμα αυτό είναι φυσικό αντιβακτηριακό και αρχίζει αμέσως να απομακρύνει βακτήρια και τοξίνες από το σώμα και αυτό κάνει τα κύτταρα να δυναμώνουν.

Πέρα από την αντιοξειδωτική δράση του ροφήματος αυτού, υπάρχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Το πιο προφανές είναι η ενυδάτωση και όταν το φυσικό αλάτι προστίθεται στο νερό, προσφέρετε στο σώμα σας ακόμα περισσότερα θρεπτικά στοιχεία και μέταλλα.

Το αλατισμένο νερό επίσης ενεργοποιεί τα ένζυμα του πεπτικού συστήματος στο σάλιο και το στομάχι, όπως το υδροηλεκτρικό οξύ, που βοηθά στη διάσπαση της τροφής και με αυτό τον τρόπο επιταχύνει όλη τη διαδικασία. Το αλάτι περιέχει πολλά υγιεινά μεταλλικά στοιχεία τα οποία αδρανοποιούν την οξύτητα στο αίμα.

Αυτό κάνει καλό και βελτιώνει τη υγεία των οστών, ειδικά στα άτομα με προβλήματα οστεοπόρωσης.Ένας ακόμα λόγος για να πίνετε αυτό το ρόφημα είναι επειδή το ακατέργαστο αλάτι είναι γνωστό ότι μειώνει τα επίπεδα αδρεναλίνης και κορτιζόνης.

Αυτές οι ορμόνες είναι σημαντικοί παράγοντες που σχετίζονται με την αϋπνία και άλλα προβλήματα ύπνου, τα οποία πέρα από το ότι σε κρατάνε ξύπνιο, προκαλούν και νευρικότητα. Το αλάτι, μειώνοντας τα επίπεδα αυτών των ορμονών, χαλαρώνει και ηρεμεί το νευρικό σύστημα και κατά συνέπεια κοιμόμαστε καλύτερα.

Τέλος, το αλατισμένο νερό περιέχει μεταλλικά στοιχεία ευεργετικά για το δέρμα. Για παράδειγμα, το ιώδιο αυξάνει τον μεταβολικό δείκτη και την κατανάλωση οξυγόνου από το δέρμα. Το χρώμιο κάνει θαύματα στην ανακούφιση της ξηροδερμίας στο τριχωτό της κεφαλής και μειώνει τις δερματικές μολύνσεις.

Το θείο κάνει το δέρμα πιο λαμπερό διατηρώντας το απαλό και καθαρό. Τέλος, ο ψευδάργυρος ρυθμίζει τους σμηγματογόνους αδένες και βοηθά στην γρήγορη επούλωση των πληγών.

Για να απολαύσετε τα οφέλη του αλατισμένου νερού προσθέστε 2 κουταλάκια θαλασσινό αλάτι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί το αλάτι.

Πιείτε το με άδειο στομάχι το πρωί για 7 συνεχόμενες μέρες. Καλό θα ήταν να σταματήσετε τη δεύτερη βδομάδα και να το επαναλαμβάνετε βδομάδα παρά βδομάδα.

Credit: sun-gazing.com

Δείτε τι κάνει με αυτό το απλό καπάκι και εξοικονομεί χρήματα – τόσο απλό!

Τηγανίτες με μερέντα για τα παιδιά!