in

Προκαλεί ο ξάδερφος Λυκουρέζος: «Καμία αμέλεια ο χειριστής του ταχύπλοου» [video]

Τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τον ξάδερφό του και χειριστή του φονικού ταχύπλοου στην Αίγινα;

Λίγο πριν τις 14:00 αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου που χθες εμβόλισε τουριστικό σκάφος στην Αίγινα με αποτέλεσμα να χάσουν της ζωή τους 4 άτομα.

Ο 77χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Παρασκευή στις 13:00 προκειμένου να απολογηθεί. Στη συνέχεια αποχώρησε με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του 77χρονου, Αλέξανδρος Λυκουρέζος δήλωσε κατά την έξοδο του για τις κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο πελάτης του.

«Ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα» είπε ο κ. Λυκουρέζος προσθέτοντας ότι ο πελάτης του αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πρόκλησης ναυαγίου και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Ο συνήγορος του 77χρονου χειριστή του ταχύπλοου εξήγησε ότι ο πελάτης του και εξάδελφός του πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή και ότι ως τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Ερωτώμενος για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο πελάτης του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξήγησε ότι αυτή θα αποτυπωθεί στο υπόμνημα που θα καταθέσουν την Παρασκευή, σημείωσε, όμως, ότι αυτή συνίσταται στα εξής: «Η αμέλεια δεν οφείλεται στον χειριστή του σκάφους».

Ο κ. Λυκουρέζος προσέθεσε ότι ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ενώ τόνισε ότι ήταν κανονικά σε θέση να οδηγεί σκάφος, θυμίζοντας ότι μόλις πριν λίγα χρόνια είχε ανανεώσει την άδειά του.

Αυτός ο μ@λ@κ@ς ξόδεψε 75.000€ για να αποκτήσει τα Τέλεια Οπiσθια. Το αποτέλεσμα; Ο,τι Πιο ΑΚΡΑΙΟ, έχουμε δει!

Αθλήτρια σταματά για να βοηθήσει συναθλήτριά της, τερματίζει τελευταία αλλά προκρίνεται στον τελικό.