in

Προσθέτει ένα Επιπλέον Υλικό στα Aυγά Σκραμπλ για ένα Πεντανόστιμο Πρωινό

Η δημοφιλής επιλογή των Αμερικανών είναι τα Αυγά Σκραμπλ (scrubbled eggs), που γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα για ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωινό. Με ένα επιπλέον όμως συστατικό, η γεύση του θα απογειωθεί: σάλτσα μαγιονέζας.

Για να φτιάξετε Αυγά Σκραμπλ θα χρειαστείτε:

  • 6 Αυγά
  • 2 Κουταλιές της σούπας γάλα
  • 2 Κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 Κουταλιά της σούπας σάλτσα μαγιονέζας
  • Τριμμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση:

1. Σε ένα μπολάκι σπάμε τα αυγά, ρίχνουμε το γάλα και τη σάλτσα μαγιονέζας, το τριμμένο τυρί και το αλατοπίπερο.

197

2105

2. Χτυπάμε το μείγμα με ένα πηρούνι μέχρι να γίνει αφράτο για περίπου 2 λεπτά.

3. Τοποθετήστε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι της κουζίνας και αφήστε το να ζεσταθεί. Προσοχή να μην είναι πολύ μεγάλο το τηγάνι γιατί δε θέλουμε να απλωθεί πολύ το μείγμα και να ψηθούν γρήγορα τα αυγά.

4. Μόλις ζεσταθεί το τηγάνι (όχι να κάψει) ρίξτε τη μαργαρίνη και μόλις λιώσει ρίξτε στο τηγάνι το μείγμα των αυγών και αφήστε το να απλωθεί. Μην το ανακατέψτε ακόμη, παρά μόνο όταν δείτε ότι αρχίζει να πήζει ελαφρά.

5. Με μια ξύλινη κουτάλα ή με σπάτουλα ξεκινήστε να αναδιπλώνετε το μείγμα από τα πλαϊνά προς το κέντρο του τηγανιού. Συνεχίστε την ίδια διαδικασία επαναλαμβάνοντας κυκλικά την ίδια κίνηση. Εδώ θέλει λίγη προσοχή να μην αφήσετε να ψηθεί όπως στην ομελέτα το κάτω μέρος του μείγματος, αλλά να αποσύρετε από τη φωτιά μόλις δεν είναι πια υγρό το μείγμα, αλλά κρατάει την υγρασία του, χωρίς να έχει στεγνώσει. Υπολογίστε περίπου 4 λεπτά για τη διαδικασία αυτή.

Μπορείτε να συνοδεύσετε τα αυγά Σκράμπλ με φρυγανισμένες φέτες ψωμί του τοστ.

Ένα γευστικό και χορταστικό πρωινό που θα σας γεμίσει ενέργεια για τη μέρα σας. Δοκιμάστε το και μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας!

Credit: mommypage.com

Τι πρέπει να κάνετε εάν κολλήσει κάτι στο λαιμό σας, πνίγεστε και είστε μόνοι;

Δεν πάει ο νους σας πώς φεύγει η «τηγανίλα» από το σπίτι