in

ΠΡΟΣΟΧΗ: Που θα είναι κλειστά τα σχολειά την Τετάρτη 11/1/2017

Σήμερα μάλιστα έμειναν κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής, λόγω του σφοδρού χιονιά που χτύπησε την Αθήνα και το λεκανοπέδιο. Πιο αναλυτικά αύριο Τετάρτη 11/1 κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε:

Καστοριά

Ο δήμος Καστοριάς αποφάσισε και για αύριο Τετάρτη 11/1 να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία.

Βόλβη

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Βόλβης, λόγω του παγετού και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν σε όλη την επαρχία Λαγκαδά.

Λάρισα Κλειστά θα παραμείνουν για Τετάρτη και Πέμπτη όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Λάρισα, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που επικρατεί τις τελευταίες ώρες, αλλά και της κατάστασης των καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ενταθούν. Κλειστό θα παραμείνει επίσης και το ΤΕΙ Θεσσαλίας σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη με απόφαση του προέδρου της σχολής.

Βόλος

Με απόφαση του Δήμου Βόλου και αφού συνεκτιμήθηκε η κατάσταση με τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία και τις δυσμενείς προγνώσεις για το επόμενο διάστημα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Βόλου θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017, κλειστά. Επίσης αύριο, θα είναι κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί, που λειτουργούν με ευθύνη του Δήμου Βόλου. Αιγιάλεια Κλειστά αύριο Τετάρτη 11/1 τα σχολεία.

Έβρος:

Κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη, ανοιχτά μόνο σε Αλεξανδρούπολη και Τραϊανούπολη Κλειστά θα είναι και αύριο (Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017) τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης αλλά και στη δημοτική ενότητα Φερών του δήμου Αλεξανδρούπολης. Θα λειτουργήσουν κανονικά μόνο στις δημοτικές ενότητες Αλεξανδρούπολης και Τραϊανούπολης. Καβάλα Με απόφαση της Δημάρχου Καβάλας κ. Δήμητρας Τσανάκα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καβάλας, θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σέρρες

Τη συνέχιση της διακοπής των μαθημάτων, και τη Τετάρτη 11/01/2017, σε όλες τις σχολικές μονάδες της Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης Δήμου Σερρών, λόγω επικινδύνων καιρικών φαινομένων, αποφάσισε με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Σερρών. Ανάλογη απόφαση αναμένεται να πάρουν και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι της Π.Ε. Σερρών, καθώς αναμένεται επιδείνωση του καιρού τις ερχόμενες ώρες. Δήμος Κορδελιού Εύοσμου Με δεδομένο ότι το δριμύ κύμα ψύχους συνεχίζεται και οι συνθήκες παγετού έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στα συστήματα υδροδότησης των σχολείων, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, αποφάσισε όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου να παραμείνουν κλειστές για τρίτη συνεχή ημέρα. Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και επειδή τα προβλήματα των προηγούμενων ημερών παραμένουν, και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Χαλκιδική

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρο τον Δήμο δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Από το ΝΠΔΔ «Αριστοτέλης» αντίστοιχα ανακοινώνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου. Ωραιόκαστρο Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αύριο, Τετάρτη τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου Ωραιοκάστρου θα παραμείνουν κλειστά. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων τις επόμενες ημέρες.

Φλώρινα

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κοζάνη

Mε απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης Γιώργου Βαλαή τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης , θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 π.μ.

Ορεστιάδα

Διακοπή μαθημάτων στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Ορεστιάδας, την Τετάρτη 11/01, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Ηγουμενίτσα

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, με απόφαση του δημάρχου Ηγουμενίτσας, διακόπτεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ στις δημοτικές ενότητες Μαργαριτίου, Συβότων και Πέρδικας, την Τετάρτη.

Δήμος Βοΐου

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου δεν θα λειτουργήσουν λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Άργος Ορεστικό

Ανακοινώνεται ότι μετά από απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 11/01/2017, λόγω των παρατεταμένων συνθηκών παγετού, της χιονόπτωσης και γενικότερα των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη. Φαρκαδόνα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, με απόφαση Δημάρχου, ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας καθώς επίσης και οι Παιδικοί Σταθμοί, λόγω των συνθηκών ολικού παγετού που επικρατούν και του νέου κύματος χιονοπτώσεων που πλήττει την περιοχή μας από χθες βράδυ. Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς

Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Λόγω της ύπαρξης ακραίων καιρικών φαινομένων, αποφασίστηκε η μη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, των Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, την Τετάρτη 11.01.2017.

Αιγιάλειας

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Αιγιάλειας και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, με απόφαση του δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου, λόγω της συνεχιζόμενης έντονης κακοκαιρίας και χιονόπτωσης, .

Τα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν και πάλι την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, αν αυτό θα είναι εφικτό και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες

Ευβοια

Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου λόγω χιονιού στο Δ.Ιστιαίας -Αιδηψού,κύμης,μεσσαπιων Διρφύων, δήμος Χαλκιδαιων

Διαφοροι δήμοι

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται στο Δήμο Δίου-Ολύμπου και της ισχυρής χιονόπτωσης, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

Το αρθρο ανανεωνεται συνεχως

ο Δημοτικός Παιδικός σταθμός Λιτοχώρου.

Πηγή: daddy-cool.gr

Μία μητέρα ντράπηκε βλέποντας το βίντεο που τραβούσε κρυφά ο γιος της. Στη συνέχεια όμως ανακάλυψε κάτι!

Δράμα: Πέθανε από την παγωνιά σκύλος που ήταν δεμένος και εκτεθειμένος στο δριμύ ψύχος