in

Πως να συσφίξετε το δέρμα σας με φυσικό τρόπο

Το χαλαρό και κρεμασμένο δέρμα δεν φαίνεται καθόλου ωραίο. Αν θέλετε να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας και να το σφίξετε για μια πιο νεανική εμφάνιση, θα πρέπει να βρείτε τρόπους για την επίλυση αυτού του ζητήματος.

Ευτυχώς, μπορείτε να αποφύγετε τις επώδυνες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις και να σφίξετε το χαλαρό δέρμα, καθώς και να εξαλείψετε τις ρυτίδες με αυτές τις αποτελεσματικές συμβουλές και σπιτικά γιατροσόφια.

Εδώ είναι οι καλύτερες συμβουλές για σύσφιξη του δέρματος και φυσικές μέθοδοι για να απαλλαγείτε από την χαλάρωση στο πρόσωπο.
Αγγούρι για να σφίξετε το χαλαρό δέρμα του προσώπου

Αυτό το λαχανικό είναι ένα από τα καλύτερα όσον αφορά τις ρυτίδες και την χαλάρωση του δέρματος. Αλέστε μισό αγγούρι και πιέστε το μέσα από ένα σουρωτήρι για να αφαιρέσετε το χυμό του. Εφαρμόστε αυτό το χυμό στο πρόσωπό σας και αφήστε το μέχρι να στεγνώσει. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και στεγνώστε με μια πετσέτα ταμποναριστά.

Βοηθά να ανανεώσετε και να σφίξετε το δέρμα σας, και επίσης να μειώσετε τους μεγάλους πόρους. Μπορεί να εφαρμοστεί στο δέρμα γύρω από τα μάτια, για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, το πόδι της χήνας, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Σωστή διατροφή για να σφίξτε το χαλαρό δέρμα

Ένα υγιές σώμα είναι το κλειδί για πιο σφιχτό δέρμα. Η διατροφή σας πρέπει να είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα.

Τα βιολογικά τρόφιμα περιέχουν ιδιότητες που είναι επωφελείς για το δέρμα και τη γενική σας υγεία. Θα πρέπει να αποφεύγετε τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Επιπλέον, φροντίστε να πίνετε 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα για να ενυδατώνετε το δέρμα και να διατηρεί τη φυσική του λάμψη.

Στυπτικά

Τα στυπτικά εφαρμόζονται τοπικά για τη σύσφιξη των ιστών του δέρματος. Εφαρμόστε στυπτικά σε καθημερινή βάση. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους φυσικούς τρόπους για να κάνετε το δέρμα σας σφιχτό. Τα στυπτικά είναι πολύ αποτελεσματικά στον έλεγχο της λιπαρότητας, για την σύσφιξη των πόρων, και το πιο σημαντικό, τη σύσφιξη του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό στην άνεση του σπιτιού σας, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού, μέλι, δεντρολίβανο και αμαμελίδα. Όλα αυτά έχουν στυπτικές ιδιότητες, οι οποίες διεγείρουν τους πόρους για να κλείσουν και το πρόσωπό σας να σφίξει, κάνοντας το δέρμα του προσώπου λείο και σφριγηλό.

Τακτικό μασάζ προσώπου

Το μασάζ προσώπου είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες φυσικές μεθόδους για σύσφιξη του δέρματος. Το μασάζ με καστορέλαιο είναι το καλύτερο για μείωση των ρυτίδων και χαλάρωση του δέρματος του προσώπου, καθώς βοηθά το δέρμα να γίνει πιο σφιχτό. Κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό σας με αλόη, θα ενυδατωθεί το δέρμα σας και ταυτόχρονα θα συσφίξει.

Πίνετε αρκετό νερό

Πίνοντας αρκετό νερό είναι η καλύτερη φυσική μέθοδος για σύσφιξη του δέρματος. Θα ενυδατωθεί αποτελεσματικά, θα σφίξει την επιδερμίδα, και επίσης βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος. Είναι προφανές ότι η διατήρηση της ενυδάτωσης του σώματός σας είναι ζωτικής σημασίας για να φαίνεται σε καλή κατάσταση το δέρμα. Πίνετε τουλάχιστον 10 με 12 ποτήρια νερό την ημέρα.

Μάσκα προσώπου για άμεση σύσφιξη

Ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς σύσφιξης του δέρματος είναι αυτός που περιέχει χυμό λεμονιού και ασπράδι αυγού. Αυτή η μάσκα θα φωτίσει και θα συσφίξει προσωρινά το δέρμα στο πρόσωπο. Βάλτε μερικές σταγόνες λεμονιού στο ασπράδι αυγού και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και το λαιμό και αφήστε για 15 λεπτά. Αφήστε τη μάσκα να στεγνώσει εντελώς και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Τα αποτελέσματα είναι απλά εκπληκτικά.

Κρέμες για την σύσφιξη του δέρματος χωρίς χειρουργική επέμβαση

Για την αποτελεσματική σύσφιξη του δέρματος, αρχίστε να χρησιμοποιείτε μια αντιγηραντική κρέμα με συστατικά που αποδεδειγμένα βοηθούν στη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό. Η χαλάρωση του δέρματος μπορεί να σας μεγαλώνει όσο και οι ρυτίδες, και ως εκ τούτου, υπάρχει άφθονες συσφικτικές κρέμες, που μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα του προσώπου σας να ανακτήσει τη νεανική του εμφάνισή.

Επιλέξτε κρέμες αντιγήρανσης που περιέχουν φυσικά συστατικά για την φροντίδα του δέρματος, όπως συνένζυμο Q10, εκχύλισμα Wakame, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και έλαιο από αβοκάντο, καθώς αυτά τα φυσικά αντιγηραντικά συστατικά θα βοηθήσουν το σώμα σας να παράγει αυξημένα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης για πιο σφιχτό δέρμα.

Φυσικά Έλαια

Τα φυσικά έλαια για σύσφιξη του δέρματος είναι ασφαλή, υγιεινά και αποτελεσματικά για την απαλλαγή του χαλαρού δέρματος. Αυτά περιλαμβάνουν λάδι αβοκάντο, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού, λάδι jojoba. Σε συνδυασμό με άλλα φυσικά συστατικά όπως το βούτυρο καριτέ και φυσική βιταμίνη Ε, έχουν δραστικά αποτελέσματα. Φυσικά έλαια μπορούν να βρεθούν σε ποιοτικές κρέμες σύσφιξης του δέρματος και σε λοσιόν.

Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι μια αλκαλική ουσία που μπορεί να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το πρόσωπο, να μαλακώσει την επιδερμίδα σας, καθώς και να βοηθήσει σφίξετε τους πόρους.

Πάστα από μαγειρική σόδα (νερό και σόδα) χρησιμοποιείται ως απολέπιση και σύσφιξη. Αναμίξτε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας με νερό και κάντε μασάζ στο δέρμα του προσώπου σας για ένα λεπτό. Πριν από την εφαρμογή της πάστας σε ολόκληρο το πρόσωπό σας, βεβαιωθείτε ότι δεν εμφανίζετε αλλεργικές αντιδράσεις, εφαρμόζοντας πρώτα σε μια μικρή περιοχή του δέρματος στο εσωτερικό μέρος του αγκώνα σας.

Κάντε ασκήσεις προσώπου

Οι ασκήσεις προσώπου συσφίγγουν τους αχρησιμοποίητους μύες του προσώπου, τονώνοντας την επιδερμίδα σωστά και βοηθώντας στη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Υπάρχουν διαφορετικές ασκήσεις προσώπου που είναι ιδανικές για την σύσφιξη των μυών και του δέρματος στα μάγουλα, τα μάτια, τα χείλη, το λαιμό, και το μέτωπο, και θα πρέπει να γίνονται δύο φορές την ημέρα.

Εφαρμόστε αντιηλιακό

Προστατεύοντας το δέρμα σας από τις βλαβερές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου είναι η καλύτερη συμβουλή για σύσφιξη του δέρματος, για τη μείωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο. Η χρόνια έκθεση στον ήλιο είναι η κύρια αιτία της γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των πρόωρων ρυτίδων και χαλάρωση του δέρματος του προσώπου.

Το πόδι της χήνας και ρυτίδες στο πρόσωπο είναι τα αποτελέσματα της υπερβολικής έκθεσης στις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Για την καλύτερη προστασία, εφαρμόστε ένα αντηλιακό καλής ποιότητας σε αρκετή ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό σας, 30 λεπτά πριν βγείτε έξω.

Πριν υποβληθείτε σε οποιαδήποτε χειρουργική θεραπεία για σύσφιξη του δέρματος, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτές τις φυσικές μεθόδους και συμβουλές για σύσφιξη του χαλαρού δέρματος στο πρόσωπο, και συνδυάστε τις με καθημερινή φροντίδα του δέρματος, σωματική άσκηση και επαρκή ύπνο.

Πηγή

4 λόγοι που Κάνουν τα Κουνούπια να Προτιμούν, να Τσιμπούν Κάποιους Ανθρώπους.

To γνωρίζατε; Aυτo είναι τo λoυλoύδι πoυ έχει περισσότερα αντιoξειδωτικά και απo τo πράσινo τσάι…