in

Πώς Θα Καταλάβεις Έναν Άπιστο Άντρα; 5 Σημάδια Αποκαλύπτουν Την «Αταξία» Του

Τι πρέπει να προσέξεις αν έχει αλλάξει η συμπεριφορά τουΟι ειδικοί υποστηρίζουν πως το πρώτο σημάδι για να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου σε απατάει είναι το ένστικό σου. Αν κάτι μέσα σου λέει πως ο καλός σου έχει αλλάξει συμπεριφορά εξαιτίας κάποιου άλλου προσώπου τότε πρέπει να κοιτάξεις και τα υπόλοιπα σημάδια που μπορούν να σε οδηγήσουν στο σωστό συμπέρασμα. Δες λοιπόν αν στη κοινή σας ζωή έχουν εμφανιστεί ξαφνικά οι παρακάτω συμπεριφορές.

H $εξουαλική σας ζωή έχει αλλάξει
Το αν δεν κάνετε συχνά $εξ αποτελεί σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το ίδιο ανησυχητικό, όμως, είναι η ερωτική σας ζωή ξαφνικά να χτυπήσει κόκκινο. Το να κοιμάσαι με δύο άτομα την ίδια περίοδο είναι αφροδισιακό για τον άντρα και η εκτόξευση της διάθεσής του στον ερωτικό τομέρα αν συνδυαστεί και με άλλες παραμέτρους θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις.

Έχει γίνει πολύ «προστατευτικός» με το κινητό του
Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχουν οι δύο σύντροφοι προσωπικό χώρο και χρόνο, αλλά είναι πολύ διαφορετικό να κλειδώνει κινητό, laptop ή την ταμπλέτα του όταν είσαι και εσύ σπίτι. Αν δεν αφήνει ποτέ το κινητό από τα χέρια, αν το παίρνει μαζί του όταν κάνει μπάνιο και γενικά κάνει ότι μπορεί για να μην σε αφήσει μόνη σου μαζί τους τότε έρχοντα οι πρώτες σκέψεις. Μπορεί να μη θέλει να διαβάσεις τα μηνύματα που ανταλλάζει με φίλους και συναδέλφους, αλλά όχι να μπαίνει διαρκώς στη διαδικασία να τα κρύβει.

Προσέχει περισσότερο από πριν την εμφάνισή του
Άρχισε να ξυρίζει το σώμα του, να βάζει άρωμα κάθε φορά που βγαίνει από την πόρτα και να πηγαίνει μόνος του στα μαγαζιά για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του; Ένα τρίτο πρόσωπο στη ζωή του κάνει τον άντρα πιο προσεκτικό με την εμφάνισή του και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο σημάδι. Όταν αρχίζει τις κούρες ομορφιάς είναι για να εντυπωσιάσει κάποιο άλλο πρόσωπο.

Δεν είναι διαθέσιμος τις περισσότερες φορές
Ξαφνικά έχει νέα projects στη δουλειά και πρέπει να κάθεται στο γραφείο μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Τα meetings και οι υπερωρίες είναι η καλύτερη δικαιολογία για κάποιον που διατηρεί παράνομη σχέση. Εσύ δεν μπορείς να του πεις τίποτα και εκείνος δε χρειάζεται να εξηγεί πολλά.

Έχει πάντα αμυντική στάση
Γίνεται υπερβολικά αμυντικός ακόμα και στη απλή ερώτηση όπως «πού ήσουν βρε, αγάπη μου και δεν μπορούσα να σε βρω;». Αν η απάντηση του ξεκινά με το «γιατί πάντα θες να μου χαλάσεις τη διάθεση;» τότε χρησιμοποιεί την αντίστροφη ψυχολογία για να αποσπάσει την προσοχή σου από αυτό που πραγματικά ρωτάς.

Πηγή: queen.gr

Μ. Καλογεράκης – Ο Έλληνας εφeυρέτης που 20 χρονιά δεν πληρώνει ΔΕΗ & καύσιμα. Αξίζει να το δείτε! [Βίντεο]

Σάλος στη showbiz: Ισόβια σε αδελφό πασίγνωστου τραγουδιστή