in

Σάλος με δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Αποκάλεσε «γκάου» τη Στεφανίδη

Έντονες αντιδράσεις και αιχμηρά σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο Facebook του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Βασίλη Παπανικολάου με την οποία χλεύαζε την χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη.

Με αφορμή τη δήλωση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ότι οι δημοσιογράφοι θυμούνται τους αθλητές κάθε 4 χρόνια, ο Βασίλης Παπανικολάου έγραψε:

pap

Το μήνυμά του προκάλεσε σειρά αντιδράσεων με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να το σβήσει από τη σελίδα του. Θέση στο ζήτημα πήρε και η ΕΡΤ η οποία με ανακοίνωσή της διαχώριζε τη θέση της, τονίζοντας ότι ο δημοσιογράφος εκφράζει προσωπικές απόψεις και όχι τη Δημόσια Τηλεόραση.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες περί δήθεν επίθεσης της ΕΡΤ στην ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής:

1. Ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ.

2. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ.
Είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο».

Ο κ. Παπανικολάου απάντησε και στις αναφορές για τη σχέση του με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη στο γραφείο της οποίας είχε αποσπαστεί από τον Ιούλιο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016…

Λύγισε ο γιος του Μπάρκουλη τη στιγμή της ταφής του πατέρα του! [Εικόνες]

Επείγον πίσω στη Αθήνα η Μενεγάκη!! Πλέον ο Λάτσιος δεν θα…