in

Σάλος με το Μυστικό πίσω από το Πάντα Στητό Στήθoς της Kim Kardashian. Τι άλλο θα Κάνει;

Πάνω που σκεφτόμασταν πως είχε καιρό να εμφανιστεί, το έκανε πάλι το θαύμα της η Kim Kardashian και προκάλεσε σάλο για ακόμη μια φορά.

Ανέβασε μια φωτογραφία δείχνοντάς μας πως καταφέρνει να κρατάει το στή8ος της στη θέση του, δηλώνοντας πως όταν δεν θέλει να φορέσει σουτιέv, χρησιμοποιεί ταινία για να τα κρατάει στη θέση τους.

338

Αλλά όπως βλέπετε δεν χρειάζεται απλά λίγη ταινία, αλλά ολόκληρο το ρολό. Μοιάζει με στρατιωτική επιχείρηση το να καταφέρει να τα κρατήσει στη θέση τους.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως υπάρχει πολύ περισσότερο υλικό διαθέσιμο στην εφαρμογή της. Απ’ότι φαίνεται εκείνη περνάει μια τέλεια εβδομάδα, αν και δεν νομίζουμε να ισχύει το ίδιο και για τον άντρα της τον Yeezey.

tumblr_nnqec676bj1tq4of6o1_400

Τελευταία έχει αρχίσει να κάνει πολύ παράξενες αναρτήσεις στο tweeter. Ζήτησε από τον Mark Zuckerberg να επενδύσει 1 δις στις ιδέες του. Βέβαια έχει χρέη που αγγίζουν τα $56 εκατομμύρια!

Πάντως όπως και να’χει το διάσημο ζευγάρι κάπως τα καταφέρνει και παραμένει στην επικαιρότητα. Αναρωτιόμαστε τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας…

Credit: viralthread.com

Αυτή η νεαρή μαμά θήλαζε δημόσια το μωρό της. Τότε μια γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και…

ΦΑΡΣΑ από τις λίγες: ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ στο κρεβάτι με τον κολλητό του! (video)