in

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ…

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος της Κοινωφελούς Εργασίας που μετά τους 17 αφορά ακόμη 34 δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας

Αυτό ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”.

Όπως είπε η κ. Αντωνοπούλου, μετά την πρώτη φάση του προγράμματος, που αφορούσε 17 δήμους με υψηλά ποσοστά ανεργίας θα ακολουθήσουν οι επόμενοι 34 και σταδιακά και ανά χρονικά διαστήματα, θα υλοποιηθούν και οι επόμενες φάσεις του προγράμματος που απευθύνεται στους 42.000 ανέργους.

Σύμφωνα με το aftodioikisi, αφορά 12.656 ανέργους στους δήμους: Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Αλεξανδρείας, Αχαρνών, Βέροιας, Γρεβενών, Δέλτα, Δράμας, Ηλίδας, Θεσσαλονίκης, Ιλίου (Νέων Λιοσίων), Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Κύμης-Αλιβερίου, Λαγκαδά, Λαμιέων, Λαυρεωτικής, Λεβαδέων, Μεγαρέων, Νάουσας, Ναυπακτίας, Νεάπολης-Συκέων, Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Πατρέων, Πετρούπολης, Πρέβεζας, Πύργου, Τρικκαίων, Φλώρινας, και Χαλκηδόνας.

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο κοχύλι. Όταν όμως κουνηθεί θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Θυμάστε τα Δίδυμα Παιδάκια της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα και Πείτε μας σε Ποιον Μοιάζουν!