in

Σκορδά – Λιάγκας: Η απιστία που δεν συγχώρεσε η Φαίη – Αυτή είναι η ξανθιά που μπήκε ανάμεσά τους!

Γι’ αυτούς που δεν γνώριζαν η κοινή ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για το
χωρισμό τους έπεσε σαν “κεραυνός εν αιθρία”! Για όσους, όμως, ήξεραν, αυτό ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα μιας σχέσης που δεν πήγαινε άλλο εδώ και αρκετό καιρό. Το περιοδικό μας είχε γράψει πρώτο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χωρίζουν, ότι δεν είναι πλέον μαζί, ότι κάτι έχει σπάσει στον γάμο τους… Εκείνη την περίοδο μάς διέψευδαν κατηγορηματικά.

Μας έπαιρναν άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος και μας έλεγαν: «Τι είναι αυτά που γράφετε. Η Φαίη και ο Γιώργος είναι πολύ αγαπημένοι». Δεν ίσχυε… Ίσχυε το εντελώς αντίθετο!

Το ζευγάρι στη ζωή και στα τηλεοπτικά πλατό περνούσε τη χειρότερη φάση της ζωής του. Οι άνθρωποι που τους συναναστρέφονταν, πολύ κοντινοί τους, γνώριζαν ότι η Φαίη και ο Γιώργος έπαιζαν θέατρο. Θέατρο για την οικογενειακή τους γαλήνη; Θέατρο για την επαγγελματική τους πορεία; Θέατρο γιατί προσπαθούσαν να τα ξαναβρούνε; Πάντως η πραγματικότητα είναι ότι μπροστά σε φωτογράφους και φίλους έκαναν τους κλόουν. Προσπαθούσαν να αποδείξουν αυτά που δεν αποδεικνύονταν…

Το θέμα που συζητούσαν όλοι οι δημοσιογράφοι του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ δεν ήταν αν ο Γιώργος και η Φαίη θα χωρίσουν. Το ερώτημα που έβαζαν μεταξύ τους είναι “πότε θα γίνε, γιατί χωρίζουν;”… Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Yοuweekly.gr ο λόγος χωρισμού ήταν ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους. Ένα τρίτο πρόσωπο που στην πραγματικότητα δεν ήταν σημαντικό, αλλά έγινε η αιτία για να διαλυθεί αυτός ο τόσο πετυχημένος γάμος.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάτησε τη Φαίη με μια πραγματικά εντυπωσιακή κοπέλα, νεαρή σε ηλικία, από τον επαγγελματικό τους χώρο. Το συμβάν έγινε την περασμένη άνοιξη όταν οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και στην καλύτερή τους φάση. Δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο έφτασε η πληροφορία στα αυτιά της παρουσιάστριας αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι όταν το έμαθε έγινε έξαλλη. Αντιμετώπισε μεν το θέμα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, χωρίς “κατινιές” και περιττές εντάσεις, όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης. «Τέλος. Χωρίζουμε εδώ και τώρα, τα μαζεύεις και φεύγεις…».

Ο Γιώργος Λιάγκας καταλαβαίνοντας το λάθος που είχε κάνει προσπάθησε πολύ για να σώσει το γάμο του. Με εντιμότητα και ειλικρίνεια αποκάλυψε στη Φαίη όλη την αλήθεια ζητώντας να τον συγχωρέσει και να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή! Η Φαίη ήταν ανένδοτη. Δεν μπορούσε να χωνέψει σε καμία περίπτωση πώς είναι δυνατόν ο πατέρας των παιδιών της, ο άνθρωπος που λάτρευε, που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις να της φερθεί με τέτοιο τρόπο. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ακολουθεί χωριστό δρόμο από τον άντρα της ζωής της. «Η Φαίη ίσως να μην ξέρετε αλλά βίωσε όλο αυτό το διάστημα έναν μικρό θάνατο. Σκότωσε η ίδια μέσα στην ψυχή της τον άνθρωπο που της γέμισε τη ζωή. Τον άνθρωπο που ήθελε να περάσει όλη της τη ζωή μαζί του». Αυτά μας είπε στο Yοuweekly.gr άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Φαίης που έχει έζησε την ιστορία του διαζυγίου από την αρχή.
Το περιοδικό μας ρώτησε τη Φαίη Σκορδά ευθέως αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, κι εκείνη απάνησε…….

youweekly.gr

Η αποκάλυψη για την ταινία «Καμικάζι Αγάπη μου» μετά από 33 χρόνια που μας άφησε άφωνους..

Συναγερμός στην Καλιφόρνια Πυρά από αγνώστους κοντά σε εκλογικό τμήμα!