in

Στις Σέρρες το Σάββατο η μεγαλύτερη Π@ΡΤΟΥΖΑ της χρονιάς

Είναι Σερραία και είναι ωραία λέει ο αστικός μύθος. Και είναι αλήθεια. Οι γυναίκες από τα Σέρρας είναι ρε παιδί μου παθιάρες. Είναι στην κόκκινη κλίμακα. Πιστόλια γεννημένα.

Ωστόσο και Σερραίοι φαίνεται τελικά πώς δεν είναι διόλου μοιραίοι. Και το γράφω διότι τις τελευταίες ώρες συμπληρώνονται οι τελευταίες συμμετοχές από πελατάκια που θα πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο ομαδικό που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Διοργανωτές; Δυο τυπάκια από την Αθήνα που τα τελευταία χρόνια έχουν κολλήσει ένσημα σε κλειστά πάρτι σε Μαρκόπουλο Μαρούσι και Πειραιά . Τι είναι αυτοί; Είναι ζευγάρια που γουστάρουν να συνευρίσκονται με άλλα ζευγάρια και ν΄ απλώνουν όλοι μαζί τραχανά. Να γδέρνουν όλοι μαζί την τουλούμπα.

Τόπος; Ένα σπίτι Ελλήνων ιδιοκτητών που ζουν στη Γερμανία, λίγο έξω από την πόλη των Σερρών πηγαίνοντας για τον Κουλά. Μια μικρή έπαυλη που έχει παραχωρηθεί στους διοργανωτές έναντι του ποσού των 20.000 για σεζόν. Τι σημαίνει αυτό; Πώς οι τύποι έδωσαν το σπίτι για όλο το καλοκαίρι στους διοργανωτές με σκοπό να γίνουν κάποιες υποτιθέμενες τηλεοπτικές παραγωγές. Γυρίσματα ταινιών και άλλα χαριτωμένα.

Το dead line είναι σήμερα μέχρι τις 00.00 και οι πελάτες είναι πολύ συγκεκριμένοι. Η επικοινωνία γίνεται μέσω ένα δικτύου που οι μυημένοι αποκαλούν cloudy network και οι κοπέλες που θα συμμετάσχουν είναι ήδη πληρωμένες. Είκοσι επτά γυναίκες-οι περισσότερες Βουλγάρες ηλικιών από 19 μέχρι 35 θα μυήσουν 60 πελάτες στα γούστα.

Γούστα που αναμένεται να τους μείνουν για πάντα στο μυαλό. Όσο για το ποσό που θα κληθούν να καταβάλουν; Είναι ακόμη ασαφές. Βλέπετε κι αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Πώς το λένε οι τεχνοκράτες Value for money. Α γεια σου!

Νίκος Μακρόπουλος σε αλβανικό κανάλι:”Αγαπώ τους Αλβανούς – Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες..”

Συγκινητικό: Φώκια αρνείται να αφήσει τους ανθρώπους που την έσωσαν!