in

Συγκινεί η Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη μάχη της με τον καρκίνο

“Όλες οι γυναίκες επιβάλλεται να κάνουν μαστογραφία”, ήταν το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή των μήνα ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Για μια ακόμη χρονιά, η παρουσιάστρια του Alpha μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της και συμμετέχει ενεργά στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνου του Μαστού της Estee Lauder Companies.

sigkini-i-eleni-menegaki-i-megali-machi-tis-me-ton-karkino-1

Ντυμένη στα ροζ, φορώντας την pink ribbon, αλλά και τα βραχιόλια που σχεδίασε ο Δούκας Χατζηδούκας (ο σχεδιαστής ήταν στο πλευρό της) η Ελένη έφθασε χαμογελαστή στο Hilton μίλησε για την πρόληψη και παρακολούθησε τη φωταγώγηση του Hilton σε ροζ χρώμα. Tο ξενοδοχείο, m;alista, θα παραμείνει ροζ για μία εβδομάδα με σκοπό να ενισχύσει τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

sigkini-i-eleni-menegaki-i-megali-machi-tis-me-ton-karkino-2

Η Ελένη, ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης βρέθηκε χαμογελαστή στην εκδήλωση και μίλησε ανοιχτά για την πρόληψη. “Στη ζωή πρέπει να βλέπουμε το φως και όχι το σκοτάδι. Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα είχα την δύναμη να το πω δημόσια, ή αν θα ήθελαν να το ξέρουν τα παιδιά μου, γιατί πιθανότατα θα τρόμαζαν”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

sigkini-i-eleni-menegaki-i-megali-machi-tis-me-ton-karkino-3

Ενώ, μιλώντας για τα τέσσερα παιδιά της δήλωσε: “Όλα μου τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Το κομμάτι που τα καπελώνει όλα. Τα παιδιά μου με έκαναν να σκέφτομαι άλλες ζωούλες πριν από εμένα” και συμπλήρωσε: “Δεν κάνω διαφορετική ζωή από άλλους… Τα παιδιά μου θέλω να με βλέπουν δυνατή. Για τα παιδιά μου θέλω να είμαι εγώ”.

sigkini-i-eleni-menegaki-i-megali-machi-tis-me-ton-karkino-4

Τέλος, όσον αφορά τα όνειρά της για το μέλλον δήλωσε: “Η ζωή με έχει ξεπεράσει στα όνειρα που είχα για εμένα”, αλλά δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως η προβολή της από τα Μέσα δεν είναι κάτι που αρέσει στα παιδιά της: “Δεν είναι ευχάριστο στα παιδιά μου η προβολή μου στα Μέσα”.

tonwtiko.com

Προσοχή! Μην δεχτείτε αυτό το αίτημα φιλίας στο Facebook.. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αυτή η νεαρή μαμά θήλαζε δημόσια το μωρό της. Τότε μια γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και…