in

Συνταξιούχος πρόεδρος των φαρμακοποιών αποκαλύπτει: «Το αλκαλικό νερό μπορεί να σκοτώσει τον καρκίνο!» – Πώς να το φτιάξετε!

Τι είναι το αλκαλικό νερό;

Η κλίμακα pH κυμαίνεται από το μηδέν έως το δεκατέσσερα, και το 7 είναι το ουδέτερο. Διαλύματα με pΗ μικρότερο από το 7 είναι όξινα, ενώ με μεγαλύτερο από το 7 είναι αλκαλικά. Το νερό της βρύσης είναι γενικά ένα μείγμα χλωρίου, αντιβιοτικών, και άλλων μετάλλων που θα πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στον οργανισμό σας μόλις το πιείτε.

Αυτό το είδος του ακάθαρτου νερού μπορεί να προκαλέσει ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και μια σειρά από άλλες ασθένειες που εμφανίζονται όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ευάλωτο. Όταν το σώμα μας γίνει πολύ όξινο, έχουμε μειωμένη ενέργεια, αισθανόμαστε κόπωση, έχουμε πεπτικά προβλήματα, και κινδυνεύουμε από την αύξηση του σωματικού μας βάρους και από άλλες παρενέργειες που μπορούν να αποφευχθούν μόνο με την κατανάλωση πόσιμου καθαρού νερού και φρέσκων βιολογικών λαχανικών.

Σημασία της Αλκαλικότητας

Το ότι τα τρόφιμα μπορούν να καθορίσουν τα συνολικά επίπεδα του pH μας είναι γνωστό εδώ και αιώνες. Ο Δρ. Otto Warburg από τη Γερμανία, ο οποίος ήταν ο νικητής του βραβείου Νόμπελ το 1931, ανακάλυψε ότι η αιτία του 95% όλων των καρκίνων είναι το όξινο περιβάλλον. Κατόρθωσε, επίσης, να αποδείξει ότι οι καρκίνοι δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε ένα αλκαλικό περιβάλλον στο οποίο το επίπεδο του pH είναι 7,36 ή περισσότερο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η οξέωση (περίσσεια οξύτητας) δεν συνδέεται μόνο με την ανάπτυξη του καρκίνου, αλλά θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει άλλες ασθένειες όπως οστεοπόρωση, διαβήτη, καρδιακές παθήσεις και σχεδόν όλες τις άλλες χρόνιες παθήσεις από τις οποίες υποφέρουμε σήμερα.

Συστατικά:

1 λεμόνι
1/2 αγγούρι
1/4 της ρίζας τζίντζερ
1/2 φλιτζάνι φύλλα μέντας
Οδηγίες:

Πριν κόψετε το τζίντζερ, ξεφλουδίστε ένα μικρό κομμάτι από αυτό.

Κόψτε όλα τα συστατικά και προσθέστε λίγο νερό. Αφήστε το για λίγες ώρες και σουρώστε την ποσότητα του νερού που θέλετε κάθε φορά.

Μην πετάτε τα συστατικά μετά από την κάθε χρήση, αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα στοιχεία από αυτά.

Με το να προσθέτετε συνέχεια νερό, τα συστατικά θα διαρκέσουν για τρεις ημέρες περίπου.

Πιείτε το νερό με το που ξυπνήσετε το πρωί, προκειμένου να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα!

Πώς λειτουργεί;

Το λεμόνι έχει πολλές ιδιότητες εξισορρόπησης του pH. Έχει αρκετά όξινη γεύση, αλλά είναι αλκαλικό και βοηθά το σώμα να διατηρήσει την ισορροπία του. Είναι επίσης ένα ισχυρό απολυμαντικό και έχει αντιβακτηριακή δράση η οποία βοηθά στη θεραπεία πολλών ασθενειών και έχει 22 αντικαρκινικές ιδιότητες!

Πηγή: diaforetiko

Εάν καπνίζετε για πάνω από 5 χρόνια αυτή η συνταγή θα καθαρίσει τα πνευμόνια σας.

Ιδού η πιο απλή συνταγή για τον απολαυστικότατο χαλβά Φαρσάλων!