in

Τέρμα τα μούσια -Αυτό είναι το νέο ανδρικό τρεντ που ξετρελαίνει τις γυναίκες !!! (εικόνες)

Μετά από τις νέες αποκαλύψεις της Google, οι άνδρες με κοτσίδα θα γίνουν πιο περιζήτητοι ακόμη και από αυτούς με μούσια και τατουάζ.

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα με θέμα τα ανδρικά trends ομορφιάς, η Google ανακάλυψε πως η φράση «Man bun», δηλαδή «άνδρες με κοτσίδα» έχει τα περισσότερα κλικς στην μηχανή αναζήτησης.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των αναζητήσεων με τη συγκεκριμένη φράση εκτινάχθηκε στα ύψη φέτος, δείχνοντας έτσι πως οι γυναίκες έχουν πλέον μεγάλη αδυναμία στους άνδρες με κοτσίδα.

Ωστόσο τι ακριβώς εννοούμε με την φράση «Man bun» και ποια κοτσίδα άνδρα έχει γίνει περιζήτητη;

Η Google εξηγεί πως αρχικά ο όρος είχε συνδεθεί με τον άνδρα που έχει αρκετά μακρυά μαλλιά και συγκεκριμένα με τον ηθοποιό Jared Leto, από τον οποίο το trend επανήλθε στην επιφάνεια. Ωστόσο τα περισσότερα κλικαρίσματα που έγιναν φέτος ήταν με το όνομα του τραγουδιστή των «One Direction», Harry Styles, ο οποίος θεωρείται το πρότυπο του άνδρα με κοτσίδα.

bun2

«Αν και ποτέ δεν είχαμε στο μυαλό μας τον Hary Styles ως λαμπρό παράδειγμα του συγκεκριμένου trend, οι μηχανές αναζήτησης έδειξαν τι πραγματικά προτιμάνε οι χρήστες του διαδικτύου. Επίσης πολλά κλικς έχουν βίντεο στο You Tube με θέμα «πως να φτιάξω ανδρική κοτσίδα» ή «πως να μακρύνω τα μαλλιά μου»» εξήγησε άνθρωπος της Google.

bun1

Πηγή

Μητέρα κινδύνεψε να Χάσει τη Ζωή της από Κάτι που όλοι μας Χρησιμοποιούμε Καθημερινά… Ανοίξτε τα Μάτια σας!

Δείτε ΠΩΣ θα Ισιώσετε την Πλάτη σας και θα Βελτιώσετε την Στάση του Σώματός σας με Αυτές τις 4 Πανεύκολες Ασκήσεις!