in

Τεστ: Αυτές οι Σταγόνες Μελανιού θα Αποκαλύψουν Αν Είστε Ψυχοπαθής, Ναρκισσιστής, Και τα Δύο Ή Τίποτα

Ένας ψυχοπαθής είναι ένα άτομο που εμφανίζει μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα. Είναι ένα είδος διαταραχής της προσωπικότητας, η οποία χαρακτηρίζεται από έλλειψη ενσυναίσθησης για τους άλλους, λίγη ή καμία αναστολή, και μια γενική συμπεριφορά, που είναι αντικοινωνική στη φύση της.

Τα άτομα που θυμώνουν εύκολα, και που στρέφονται γρήγορα στη βία, χωρίς καμιά σκέψη για τις μελλοντικές συνέπειες των πράξεών τους, είναι αντιπροσωπευτικά μιας τέτοιας προσωπικότητας. Συχνά δρουν επιθετικά για να πάρουν αυτό που θέλουν και ταυτόχρονα αποτυγχάνουν να λάβουν υπόψη τους τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Για έναν ψυχοπαθή, ο σκοπός αγιάζει πάντα τα μέσα, αλλά μόνο αν αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν αυτό που επιθυμούν.

Ένα κοινό χαρακτηριστικό που εμφανίζεται σε πολλούς, αλλά όχι σε όλους τους ψυχοπαθείς, είναι ο ναρκισσισμός. Ένας ναρκισσιστής ανησυχεί περισσότερο για το δικό του συμφέρον πάνω από οτιδήποτε άλλο, και αγαπά τον εαυτό τους υπεράνω όλων των άλλων. Όταν αποφασίζουν τι να κάνουν ή πώς να ενεργήσουν βάζουν τις προσωπικές τους επιθυμίες, τις ανάγκες, τα συναισθήματα τους πρώτα απ” όλα. Είναι συχνά πολύ απορροφημένοι στην εμφάνιση τους και αναζητούν την προσωπική δύναμη και επιτυχία πάνω από το μεγαλύτερο όφελος των άλλων. Οι ναρκισσιστές δεν λαμβάνουν υπόψη πώς οι πράξεις τους μπορεί να βλάψουν τους άλλους στην προσπάθειά τους για τη δόξα ή την κοινωνική καταξίωση και είναι τυφλωμένοι ως προς την ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν.

Ενώ είναι πολύ ελάχιστοι οι άνθρωποι που είναι τελείως ψυχοπαθείς ή ναρκισσιστές, οι περισσότεροι έχουν τάσεις προς τις δύο κατηγορίες, ή προς τη μία ή καμία. Πόσο ψυχοπαθής ή πόσο ναρκισσιστής μπορεί να είστε, μπορεί να αξιολογηθεί με βάση τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις που τίθενται σε παρακάτω τεστ.

Είτε κάποιος εμπίπτει στη κατηγορία του ψυχοπαθή ή του ναρκισσιστή, και σε τι βαθμό, μπορεί να καθοριστεί από ένα αριθμό διαφορετικών διαγνωστικών κριτηρίων. Ένας κοινός παράγοντας στα τεστ προσωπικότητας είναι να κοιτάξουμε στις επιλογές και τα αισθήματα ενός ατόμου, για να καταλάβουμε τη νοοτροπία του, και να δούμε αν έχει ή όχι τα κοινά χαρακτηριστικά, που αποδίδονται σε τέτοιες προσωπικότητες.

Το παρακάτω τεστ βασίζεται σε τέτοια ψυχολογικά τεστ με τη μορφή σταγόνων μελανιού, που είναι παρόμοια με τα διαγνωστικά τεστ με σταγόνες μελανιού του εικονικού ψυχολόγου Rorschach. Αναλύει τις απαντήσεις σας για να καθορίσει αν είστε ναρκισσιστής, ψυχοπαθής, και τα δύο ή τίποτα από αυτά. Δοκιμάστε το για να δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε. Ίσως δεν ανήκετε σε καμία από τις δύο ακραίες κατηγορίες και κατέχετε εν μέρη κάποιο τύπο προσωπικότητας.

Ποια ήταν τα αποτελέσματά σας; Αφήστε μας τα σχόλιά σας παρακάτω και μοιραστείτε αυτό το ενδιαφέρον τεστ με τους φίλους σας!
//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js

Credit: sun-gazing.com

Εκπληκτική συνταγή από το Θιβέτ για υγιή καρδιά και αιμοφόρα αγγεία!!

Θέλετε αποβάλλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας και να χάσετε βάρος; Δοκιμάστε αυτή την απλή και αποτελεσματική συνταγή και θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα σε 72 ώρες!