in

Τεστ Προσωπικότητας: Διάλεξε μία πέτρα και δες ΤΙ αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου.

Παρατηρήστε τις πέτρες που βλέπετε στην εικόνα. Χωρίς να το σκεφτείτε πολύ, διαλέξτε την αγαπημένη σας και δείτε τι σημαίνει αυτό για σας:

Πέτρα #1.

Η πρώτη είναι Οπαλίτης, Το μόνο που θέλετε στη ζωή είναι ελευθερία. Οι ρυθμοί της πόλης δεν σας αρέσουν καθόλου. Νιώθετε την ανάγκη να αποκοπείτε και να βρείτε ένα μέρος που να μπορείτε να βρείτε γαλήνη στις αισθήσεις και το μυαλό σας.

Πέτρα #2.

Η δεύτερη είναι Μαλαχίτης. Αποκαλύπτει πως τεράστιες αλλαγές είναι μπροστά σας. Πολλές από αυτές τις αλλαγές θα είναι πνευματικές. Πιθανότατα να βιώσετε αλλαγές και στην ερωτική σας ζωή. Είναι καλή ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας.

Πέτρα #3.

Η τρίτη πέτρα είναι μια πέτρα του ήλιου. Αν νιώθετε έλξη προς αυτήν, αυτό δείχνει πως είστε αισιόδοξος πέρα για πέρα. Το μέλλον σας είναι λαμπρό. Να ξοδεύετε αρκετό χρόνο απορροφώντας τη ζεστασιά από τον ήλιο καθώς προχωράτε.

Πέτρα #4.

Η τέταρτη πέτρα είναι μαόνι οψιδιανός. Εάν σας τραβάει, τότε το υποσυνείδητο σας προσπαθεί να σας πει ότι είναι καιρός να αλλάξετε τις παλιές συνήθειες και να ξεκινήσετε μια καινούργια ζωή. Να θυμάστε πόσο τυχεροί και ευγνώμονες είστε για τα πάντα και μην αφήνετε τη ζήλια να μπαίνει στο μυαλό σας.

Πέτρα #5.

Η πέτρα αυτή ονομάζεται χαολίτης. Εάν σας έλκει αυτή η πέτρα, κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό για μηνύματα από την “άλλη πλευρά”. Αυτά τα μηνύματα μπορούν να έρχονται από όντα έξω από αυτόν τον κόσμο ή από νεκρούς συγγενείς και αγαπημένους. Να καταγράφετε τα όνειρά σας και να αναγνωρίζετε τα οράματα ή τους συγχρονισμούς.

Πέτρα #6.

Η τελευταία πέτρα είναι jasper Δαλματίας. Αυτή η πέτρα δείχνει πως είστε καλή παρέα, αγαπησιάρης και πως έχετε ανάγκη το παιχνίδι στη  ζωή σας. Ψάξτε για καινούργιες περιπέτειες και φίλους. Το να περνάτε καλά είναι αυτό που έχει σημασία σε τελική ανάλυση.

Credit: higherperspectives.com

Aπo κoρμi…κoρμάρα-Τo ρoφημα πoυ καiει τo λiπoς στην κoιλιά, καθώς κoιμάστε

10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να μάθετε πρώτες βοήθειες