in

Τοποθετεί ένα ολόκληρο καλαμπόκι μέσα σε χαρτοσακούλες και το βάζει στον φούρνο… Μόλις το δείτε θα το κάνετε αμέσως κι εσείς!

Εναλλακτικός τρόπος να φτιάξετε φρέσκο ποπ κορν

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο τον Οκτώβριο, από ένα φρέσκο σνακ. Αυτός είναι ένας πραγματικά υγιεινός και εκπληκτικός τρόπος για να φτιάξετε ποπ κορν στο σπίτι. Ποιος ήξερε ότι παίρνοντας ένα φρέσκο καλαμπόκι από αγρόκτημα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σπιτικό ποπ κορν;

Κυριολεκτικά δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια και στα αυτιά μου, ακούγοντας να σκάνε τα ποπ κορν στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο παρακάτω βίντεο ο άντρας εξηγεί και δείχνει πώς να το κάνουμε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια χάρτινη σακούλα και ένα φρέσκο ολόκληρο καλαμπόκι.

Μοιράζεται το σνακ με τα δύο κυνηγοσκυλάκια του, και λέει ότι είναι το μόνο ασφαλές ανθρώπινο σνακ για αυτά τα χαρούμενα ζωάκια. Απλά ακούγοντας το σκάσιμο που γίνεται κατά τη διάρκεια 3 λεπτών στο φούρνο μικροκυμάτων, κάνει τις ουρές τους να κουνιούνται. Απολαύστε τη σκηνή του τσιμπολογήματος καθώς ο άντρας μοιράζεται το σνακ με τα σκυλιά του.

Θα δοκιμάσουμε και εμείς αυτό το φρέσκο ποπ κορν σνακ, όσο το φρέσκο καλαμπόκι είναι ακόμα διαθέσιμο. Ενημερώστε μας αν νομίζετε ότι θα δοκιμάσετε αυτή την υγιεινή εναλλακτική λύση.

Παρακαλώ μοιραστείτε το με την οικογένεια και φίλους σας

Τρομερή και εύκολη συνταγή για μερεντομπισκότα μόλις με 3 υλικά!

Πάρτε Αυτή τη Βιταμίνη και Ξεχάστε τα Κουνούπια για όλο το Καλοκαίρι!