in

Το Αγοράκι δεν ξέρει ακόμα τον Τρόμο που το Περιμένει. Αυτό που Συνέβη στη Μητέρα του είναι ο απόλυτος Εφιάλτης

Η μέρα που η Tricia Somers, μια 45χρονη μητέρα σε τελικό στάδιο καρκίνου του ήπατος, γνώρισε μια νοσοκόμα με το ίδιο όνομα, ήξερε ότι η ζωή της θα άλλαζε για πάντα.

«Μπήκε στο δωμάτιο και ένιωσα ένα αίσθημα παρηγοριάς να με καταλαμβάνει,» εξομολογείται η Somers. «Ήταν παράξενο. Δεν είχα ποτέ ένα τέτοιο αίσθημα και σκέφτηκα ότι εκείνη θα με φρόντιζε,» συνεχίζει η ίδια. Αναφέρεται στην Tricia Seaman, ως τον «άγγελό» της. Μετά 14 χρόνια εργασίας στο νοσοκομείο, οι περισσότεροι ασθενείς δηλώνουν ότι η συγκεκριμένη νοσοκόμα έχει κάτι το ιδιαίτερο.

1

Όταν οι γιατροί είπαν στην Tricia ότι δεν της έμενε πολύς χρόνος ακόμα για να ζήσει, η πρώτη της σκέψη ήταν ο γιος της. Τι θα γινόταν με τον Wesley; Ήταν μόλις ένα παιδί 8 ετών και δεν υπήρχε κάποιος άλλος να τον φροντίζει, μιας και η Tricia είχε μονογονεϊκή οικογένεια. Αλλά η Somers ήταν αποφασισμένη και βρήκε μια μοναδική λύση για την κατάστασή της, ζητώντας από την αγαπημένη της νοσοκόμα, την Tricia Seaman, να φροντίσει τον γιο της: «Αν πεθάνω, θα μεγαλώσεις το γιο μου;»

2

Αρχικά, η Tricia δεν ήξερε τι να απαντήσει. Στην τελική, δεν γνώριζε και τόσο καλά αυτή τη γυναίκα! Είχε ήδη τέσσερα παιδιά, πως θα μεγάλωνε ένα άγνωστο παιδί; «Δεν ήξερα τι να απαντήσω εκείνη τι στιγμή,» θυμάται η Seaman. «Της είπα ότι ένιωσα κολακευμένη που μου το ζήτησε. Προσπάθησα να είμαι διπλωματική, αλλά τα πάντα μέσα μου έλεγαν “Ναι, θα το κάνω’».

Όταν η Seaman μίλησε με τον σύζυγό της Daniel για την ιδέα να υιοθετήσουν τον Wesley, της απάντησε απλά, «Πρέπει να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε αυτή τη γυναίκα.»

3

Όταν η μητέρα του Wesley έγινε αρκετά αδύναμη να περπατήσει και να πάει το γιο της στο σχολείο, η νοσοκόμα αποφάσισε να υποδεχτεί και τους δύο στο σπίτι της. «Δεν μπορώ να είμαι πλέον νοσοκόμα σου. Είμαι η οικογένειά σου πλέον,» της είπε.

4

Αν και οι γιατροί πίστευαν ότι είχε μόνο ένα μήνα ζωής, με τη φροντίδα που έλαβε, η Somers βελτιώθηκε και μπόρεσε να περπατήσει ξανά με τη βοήθεια μπαστουνιού. Όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων της Somers και του γιου της, μπόρεσαν να πάνε διακοπές εκείνο το καλοκαίρι. Αλλά δυστυχώς, η ασθένεια της Tricia την νίκησε και απεβίωσε τον Δεκέμβριο. Όμως μπόρεσε να ζήσει τους τελευταίους μήνες έχοντας στο πλευρό της άτομα που την αγαπούσαν και ο γιος της απέκτησε μια νέα οικογένεια.

«Είναι πολύ έξυπνο αγόρι. Θέλουμε να σπουδάσει και να γίνει επιτυχημένος και ξέρω ότι δε θα είναι μόνος. Έχει οικογένεια,» αναφέρει η Tricia Seaman.

Παρακολουθήστε την συγκινητική ιστορία των δύο γυναικών στο βίντεο που ακολουθεί:


Credit: hefty.co

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πως είναι σήμερα ο 9χρονος bodybuilder που έχει μπει 2 φορές στο βιβλίο Guinness;

Έκπληξη! Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος θα είναι μαζί στον αέρα της εκπομπής – Δείτε τι θα παρουσιάσουν..