in

Το Κρυφό Inbox στο Facebook που Κανείς ΔΕΝ γνωρίζει. Να Πως θα το Βρείτε!

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν το Facebook εδώ και αρκετά χρόνια, και έχουμε δει αρκετές αλλαγές να συμβαίνουν στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε καλά τα χαρακτηριστικά του και τις επιλογές που προσφέρει στους χρήστες του, αλλά μας έκανε εντύπωση πρόσφατα, η ύπαρξη ενός δεύτερου, κρυφού inbox, που οι περισσότεροι αγνοούν την ύπαρξή του.
Ο σκοπός αυτού του inbox είναι να φιλτράρει μηνύματα spam ή μηνύματα από άτομα που δεν θέλετε να δείτε, αλλά το αυτοματοποιημένο φιλτράρισμα δεν λειτουργεί στην εντέλεια και έτσι μπορεί κάποια μηνύματα να κατέληξαν στο inbox των spam και ποτέ δεν τα είδατε. Να πως θα έχετε πρόσβαση σε αυτό το δεύτερο inbox για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάσατε κάποιο σημαντικό μήνυμα.

Αρχικά, κάντε κλικ στο κουμπί «Ρυθμίσεις» στην εφαρμογή messenger του κινητού ή του tablet σας. Μπορεί να διαφέρει από το κινητό που έχετε, αλλά συνήθως βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία.
1804 Στο μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε το κουμπί «Άτομα».

2480

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί που αναγράφει «Αιτήματα μηνυμάτων».

3338

Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια οθόνη που πιθανόν να έχει κάποια μηνύματα, που συχνά θα προέρχονται από άτομα που δεν ανήκουν στον κοινωνικό σας δίκτυο. Εμείς δεν είχαμε μηνύματα, αλλά το δικό σας μπορεί να μοιάζει με την παρακάτω εικόνα. Επιπλέον, μπορεί να έχετε μηνύματα στο τμήμα «Δείτε Φιλτραρισμένα Αιτήματα», που συνήθως είναι μηνύματα που το Facebook θεωρεί ότι είναι spam.

4317

Για να μάθετε πως να δείτε φιλτραρισμένα μηνύματα σε browser πρόγραμμα του υπολογιστή σας, παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί:

Credit: wimp.com

Βρέθηκαν νεκρές σε Παραλία της Γερμανίας. Μόλις δείτε ΤΙ είχαν στα στομάχια τους, θα Εξοργιστείτε!

Αυτό θα πει πολυτέλεια! Δείτε τη βιλάρα της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια και θα ξετρελαθείτε! (photos)