in

Το ροζ κέικ με λεμόνι είναι τόσο μαγικό που – παρολίγο – να λυπηθούμε να το φάμε!

Το ροζ κέικ με λεμόνι της ιστοσελίδας Belly Rumbles είναι η τέλεια γαστρονομική πρόκληση. Με τις κατάλληλες οδηγίες θα κατορθώσετε να το φτιάξε σε χρόνο ρεκόρ.

Γι” αυτό το όμορφο κέικ, θα χρειαστείτε ¾ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει, περίπου ½ φλιτζάνι αλεύρι για κάθε χρήση, μια πρέζα αλάτι, 1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη, λίγο λιγότερο από ένα φλιτζάνι ανάλατο μαλακό βούτυρο, 4 μέτρια αυγά, 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας και ¾ φλιτζάνι χυμό λεμονιού.

Για την κρέμα θα χρειαστείτε 2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη, 1 φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και λίγο ξύσμα λεμονιού.

Για να δημιουργήσετε τη διακόσμηση θα χρειαστείτε 2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη, 1 φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο, 2 κουταλιές της σούπας γάλα και χρωστικές τροφίμων – οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας. Προαιρετικά, μπορείτε να πάρετε μερικά μαργαριτάρια ζάχαρης για τη διακόσμηση.

24616842870_5c3afe055d_o

Προθερμάνετε το φούρνο στους 350°. Βουτυρώστε και απλώστε χαρτί ψησίματος σε 4 φόρμες για κέικ των 20 εκατοστών.

Σε ένα μπολ κοσκινίστε το αλεύρι και το αλάτι. Στη συνέχεια ανακατέψτε το μαλακό βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μίξερ. Μειώστε την ταχύτητα στο χαμηλό και προσθέστε τα αυγά – ένα κάθε φορά -, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε καλά.

Στη συνέχεια, προσθέστε διαδοχικά το αλεύρι και το χυμό λεμονιού μέσα στο μείγμα. Χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο και χωρίς σβώλους.

Διαιρέστε το μίγμα ομοιόμορφα στις 4 φόρμες. Προσθέστε σταδιακά την χρωστική σε κάθε μπολ μέχρι να έχετε 4 διαφορετικούς χρωματικούς τόνους.

Ψήνουμεγια 25-30 λεπτά. Αφήστε τα κέικ να κρυώσουν.

Για την κρέμα, χτυπήστε το βούτυρο με ένα μίξερ σε υψηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια χαμηλώστε το και προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη σιγά-σιγά, χτυπώντας καλά. Επίσης, προσθέστε το γάλα και ανακατέψτε καλά.

Ξεκινήστε από το κέικ με το πιο σκούρο χρώμα απλώστε κρέμα από πάνω του, τοποθετήστε το αμέσως πιο ανοιχτόχρωμο κέικ, πάλι κρέμα κ.ο.κ.. Τέλος καλύψτε το πάνω μέρος και τις πλευρές με κρέμα την οποία θα απλώσετε ομοιόμορφα. Βάλτε το κέικ στο ψυγείο και αφήστε το για τουλάχιστον 2 ώρες.

Με την υπόλοιπη κρέμα, μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα υπέροχα λουλουδάκια!

24285444553_f6b6ff0c5f_o 24912319325_a1f9749036_o

Credits: Jumble Joy

Φωτογράφος απαθανατίζει γυναίκες την στιγμή ΑΚΡΙΒΩΣ που φθάνουν σε οργασμό.

Αυτό είναι το ιδανικό σώμα μιας γυναίκας σύμφωνα με τους επιστήμονες.