in

ΤΡΑΓΙΚΟ: Έμεινε Ορφανή, επειδή η Μαμά της έκανε ένα απλό Λάθος στην κουζίνα και Ξεκλήρισε ολόκληρη την Οικογένειά της!

Η 8χρονη Maria Chelysheva από τη Ρωσία έμεινε ορφανή το 2014 εξαιτίας μιας σακούλας πατάτες που η οικογένειά της είχε ξεχάσει για πολλά χρόνια στο υπόγειό τους. Όταν ο πατέρας της πήγε στο υπόγειο για να πάρει μερικές πατάτες, ποτέ δεν ήρθε πίσω… Η μητέρα της Maria, στη συνέχεια πήγε στο υπόγειο για να τον βρει, αλλά ούτε αυτή επέστρεψε…

Το ίδιο πράγμα συνέβη στον αδελφό της Maria και στη συνέχεια και στη γιαγιά της. Η γιαγιά της προηγουμένως είχε καλέσει έναν γείτονα για βοήθεια, αλλά τη στιγμή που ο άνθρωπος έφθασε, η γυναίκα είχε ήδη πάει στο υπόγειο και υπέστη την ίδια τρομερή μοίρα με την υπόλοιπη οικογένεια, εκτός από τη Maria.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι πατάτες περιέχουν glycoalkaloids, μια χημική ένωση που βρίσκεται επίσης στα δηλητηριώδη φυτά, πράγμα που καθιστά τις πατάτες τοξικές υπό τις σωστές συνθήκες, ακόμη και με την απλή εισπνοή των χημικών ουσιών τους.

Η συγκέντρωση glycoalkaloids στις πατάτες ανεβαίνει όσο περισσότερο σαπίζουν, με αποτέλεσμα να εκπέμπουν ένα επικίνδυνο τοξικό αέριο. Η έκθεση σε αυτή τη θανάσιμη ένωση είναι αυτό που σκότωσε την οικογένεια της Maria!

Η ίδια η Maria σχεδόν έχασε τη ζωή της ψάχνοντας για την οικογένειά της, ευτυχώς όμως το αέριο είχε διαλυθεί αρκετά επειδή η μητέρα της είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή.

Αυτό που συνέβη στη Maria και την οικογένειά της είναι απολύτως σπαρακτικό, αλλά ελπίζουμε ότι η ιστορία τους θα χρησιμεύσει ως προειδοποίηση προς τους άλλους για τους κινδύνους από τις σάπιες πατάτες.

Credits: Healthy Body and Tips

Πήρε ένα Αφρολέξ και το Τύλιξε στην Απλώστρα για τα Ρούχα. Ο Λόγος; Πανέξυπνος!

Πως να κοιμηθείτε γρήγορα μόλις σε ένα λεπτό.