in

Τριχόπτωση ΤΕΛΟΣ: Δείτε ΠΩΣ θα δυναμώσετε τα Μαλλιά σας προσθέτοντας ΑΥΤΑ τα 3 Συστατικά στο Σαμπουάν σας!

Η απώλεια μαλλιών είναι μια πολύ κοινή πάθηση η οποία συμβαίνει για διάφορους λόγους σε άντρες και γυναίκες. Όσον αφορά στην υγεία, τα μαλλιά είναι αυτά που επηρεάζονται πρώτα και ο λόγος μπορεί να είναι κακή διατροφή, γονίδια ή κλιματική αλλαγή.

Πολλά προϊόντα, τα οποία υπόσχονται υγιή μαλλιά, είναι διαθέσιμα στην αγορά, αλλά λίγα από αυτά είναι όντως αποτελεσματικά. Επίσης, πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι γεμάτα τοξίνες και ανθυγιεινά συστατικά που δεν καταστρέφουν μόνο τα μαλλιά, αλλά επηρεάζουν την υγεία γενικότερα.

Γι’αυτό τον λόγο σήμερα σας παρουσιάζουμε πώς να ετοιμάσετε στο σπίτι σας ένα φανταστικό σαμπουάν. Αυτή η θεραπεία παρέχει οφέλη τα οποία προλαμβάνουν την απώλεια μαλλιών και προωθούν την ανάπτυξη των μαλλιών.

Το κυριότερο είναι ότι είναι οικονομική, αποτελεσματική και έχει γρήγορα αποτελέσματα.

Θεραπεία για την ανάπτυξη των μαλλιών

Θα χρειαστείτε:

  • 10 σταγόνες αιθέριου ελαίου δεντρολίβανου – είναι εξαιρετικό για την ενδυνάμωση των μαλλιών και ενεργοποιεί την ροή του αίματος
  • 10 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεμονιού – αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά και είναι πλούσιο σε αντισηπτικές ουσίες.
  • Ένα φυσικό σαμπουάν με ουδέτερο pH
  • 2 κάψουλες βιταμίνης Ε – είναι τέλεια για την πρόληψη της τριχόπτωσης

Οδηγίες:

Προσθέστε το σαμπουάν τις κάψουλες της βιταμίνης Ε και 10 σταγόνες από κάθε αιθέριο έλαιο. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το στην άκρη για περαιτέρω χρήση.

Χρήση:

Χρησιμοποιήστε αυτή την θεραπεία κανονικά για το λούσιμο σας. Απλώστε το σαμπουάν σε υγρά μαλλιά και κάντε μασάζ στα μαλλιά σας και στο τριχωτό της κεφαλής για τουλάχιστον 10 λεπτά. Αφήστε το να δράσει για άλλα 10 λεπτά και μετά ξεπλύντε με χλιαρό νερό.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα γίνουν φανερά από τις πρώτες χρήσεις, καθώς θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά σας μακραίνουν και δεν πέφτουν.

Είναι απίθανη, αποτελεσματική και πολύ χρήσιμη. Αυτή θεραπεία δεν θα σας απογοητεύσει. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Credit: goodmorningcenter.com

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας, όταν πίνετε νερό με άδειο στομάχι, λίγο αφότου ξυπνήσετε

ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε ό,τι ξέραμε: Τι προκαλεί η εγκυμοσύνη μετά τα 33 στη γυναίκα;