in

Τύπος επιτίθεται στην Κιμ Καρντάσιαν Παγώνοντας τους Θαυμαστές της. Δείτε όμως ΠΩΣ αντέδρασε ο Μπράβος της!

H Kim Kardashian παραλίγο να μην καταλάβει ότι της έκανε επίθεση ο κατά συρροή φαρσέρ Vitalii Sediuk – 2 χρόνια αφότου προκάλεσε χάος στήνοντας της ενέδρα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου.

1

Η 35χρονη περπατούσε στον δρόμο έχοντας φύγει από τα γραφεία του οίκου Balmain την Τρίτη στο Παρίσι, όταν ο Vitalii ξεγλίστρησε από την ασφάλεια και προσπάθησε να της βάλει τρικλοποδιά – φάνηκε σαν να πήγαινε να φιλήσει τα διάσημα οπίσθια της. Ευτυχώς, τον σταμάτησαν πριν φτάσει στην σταρ και τον ακινητοποίησαν στο έδαφος οι σωματοφύλακες της.

Το περιστατικό συνέβη ακριβώς 2 χρόνια από τότε που ο Sediuk προκάλεσε χάος προσπαθώντας να αρπάξει την Kim ενώ εκείνη έφτανε στην παρουσίαση του ίδιου οίκου. Επίσης, το περιστατικό με την Kim έχει μια βδομάδα διαφορά με αυτό της Gigi Hadid. Ο 27χρονος την σήκωσε ενώ εκείνη περπατούσε στον δρόμο κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο κι εκείνη τον χτύπησε με τον αγκώνα.

2

Ο Sediuk έφτασε εκατοστά μακριά από την Kim καθώς έτρεχε και προσπάθησε να αρπάξει τα πόδια της πριν η βοηθός της, Stephanie Shappard, και ένας σωματοφύλακας λάβουν δράση. Τον κόλλησαν στο έδαφος και του κάλυψαν το πρόσωπο όταν η προσοχή στράφηκε πάνω του. Η Kim φάνηκε να μην καταλαβαίνει τι προκάλεσε το χάος γύρω της και φάνηκε αναστατωμένη καθώς την απομάκρυναν από την συνοδεία της.

3

Το 2014, η Kim και ο Kanye αναγκάστηκαν να ενισχύσουν την ασφάλεια τους μετά την επίθεση του Ουκρανού Sediuk έξω από το σόου του Balmain στο Παρίσι. Η σταρ πανικοβλήθηκε όταν το πλήθος άρχισε να συρρέει αφότου ο Sediuk φέρεται να τράβηξε τα μαλλιά της καθώς εκείνη έβγαινε από το αυτοκίνητο.

4

Πηγές κοντά στους Kardashian είπαν στο ΤΜΖ ότι η Kim σχεδιάζει να κάνει αναφορά στην αστυνομία για το περιστατικό για να πάρει περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Ο Sediuk επιβεβαίωσε σε δήλωση ότι η επίθεση του ήταν μια διαμαρτυρία με σκοπό να κάνει δημοφιλή την φυσική ομορφιά στις έφηβες. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι δεν είναι προσχεδιασμένη – ήταν σύμπτωση το γεγονός ότι εκείνος και η Kardashian βρίσκονταν στο ίδιο σημείο.

5

Όταν επιτέθηκε στην Gigi, το μοντέλο υπερασπίστηκε τον τρόπο που αμύνθηκε λέγοντας: “Έπαιζα βόλεϊ και οι προπονητές μιλούσαν για την μνήμη των μυών. Ξεκίνησα το μποξ 2 χρόνια πριν και πάντα το θυμόμουν αυτό. Από τότε, δεν είχα βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να πρέπει να αμυνθώ, αλλά εκείνος απλά πετάχτηκε και με άρπαξε – δεν είχα επιλογή. Έχω μια μαχήτρια μέσα μου.”

Είπε ότι ένιωσε ότι βρισκόταν σε κίνδυνο, προσθέτοντας ότι είχε κάθε δικαίωμα να αντιδράσει έτσι όπως αντέδρασε. Ο κατά συρροή παραβάτης Vitalii – ο οποίος πλησίασε τον Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινίας “Maleficent” στο Λος Άντζελες το 2014 – έχει συναντήσει και τους America Ferrera, Leonardo DiCaprio και Jennifer Lopez. Η Kim Kardashian εμφανίστηκε με εσώρoυχα και ένα διαφανές σύνολο από πάνω – επιδεικνύοντας την αδυνατισμένη σιλουέτα της.

6

Τα ρούχα ταίριαζαν στο μίνιμαλ στιλ που έχει υιοθετήσει η Kim πρόσφατα. Φόρεσε μια μαύρη καμπαρντίνα και ένα μπουστάκι που τόνιζε το στήθoς της από κάτω. Η φούστα της ήταν σε κόψιμο pencil και συμπλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η εμφάνιση της ήταν εντυπωσιακή την πρώτη μέρα της πιο καuτής εβδομάδας στο ημερολόγιο της μόδας.

7

Τα μαλλιά της ήταν πιο μακριά χάρη στις τρέσες που επέλεξε και τα είχε χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες με χωρίστρα στη μέση. Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό με έντονες βλεφαρίδες και φρύδια. Στην αρχή της εβδομάδας εμφανίστηκε και με την νέα της αγαπημένη τάση, χωρίς σoυτιέν, στο αεροδρόμιο του Παρισίου.

Με ασυνήθιστα διακριτική εμφάνιση, το λουκ της περιελάμβανε ακόμα μία φόρμα Adidas και μαύρες, χνουδωτές παντόφλες, ενώ επέλεξε να κρύψει τα μάτια της πίσω από ένα ζευγάρι από τεράστια γυαλιά. Πέρσι η Kim εμφανίστηκε με 12 εντυπωσιακά ντυσίματα αξίας δεκάδων χιλιάδων δολαρίων. Είχε δηλώσει πως ένιωθε ότι η βιομηχανία της μόδας πλέον την αποδεχόταν και ευχαρίστησε τον Kanye που βοήθησε στην μετάβαση της από σταρ ριάλιτι σε στιλιστικό είδωλο.

8

“Πραγματικά πιστεύω ότι η σχέση μου με τον άντρα μου άλλαξε τα πάντα. Ο Kanye βλέπει τι υπάρχει στον δρόμο και ξέρει πώς να το μεταφράσει για να ταιριάζει σε μένα, βοηθώντας με να ξεπεράσω τα όρια μου λιγάκι και να δοκιμάσω καινούρια πράγματα.” Πρόσθεσε ότι θα είναι για πάντα ευγνώμων στο Riccardo Tisci, τον δημιουργικό διευθυντή του Givenchy, που την καλούσε στις επιδείξεις του.

“Ο Riccardo είναι ο πρώτος σχεδιαστής που ρίσκαρε μαζί μου, είμαι τόσο ευγνώμων που είδε ένα όραμα και ήταν πρόθυμος να με ντύσει, γιατί κανείς άλλος δεν ήθελε τότε”, αποκάλυψε. Στο μεταξύ ο Riccardo εξηγεί: “Ο κόσμος της μόδας έλεγε, “Πώς μπορείς να καλείς την Kim;” Και είναι οι ίδιοι που μετά από μερικά χρόνια θα πληρώσουν χρυσό και διαμάντια για να πάνε στην δική της επίδειξη ή για να προσποιηθούν ότι είναι φίλοι της.”

Credit: dailymail.co.uk

Ελένη Μενεγάκη: Έχασε 6 κιλά-ΔΕΣ την διατροφή που έκανε και έγινε κορμάρα! (photos)

Δείτε την πρώτη μουσουλμάνα με μαντήλα στα εξώφυλλα του Playboy… [Εικόνες-Βίντεο]