10 Λόγoι που Κάνoυν τις Γυvαίκες «με Μπουτάκια» απλά Ακαταμάχητες!

Χαιρόμαστε που βλέπουμε πως το μέγεθος 0 έχει πλέον χάσει τη δύναμή του. Τα κορίτσια δεν έχουν τόσες εμμονές με το σώμα τους, ούτε θέλουν τόσο πολύ να μοιάσουν σε εκείνα τα ανορεκτικά μοντέλα των οίκων μόδας. 

Αντιθέτως, αρχίζουν και εκτιμούν περισσότερο το σώμα τους και την αξία των καμπυλών τους.

1. Γιατί οι περισσότερες από τις πιο καuτές γυναίκες του κόσμου έχουν ζουμερές καμπύλες!

1

2. Γιατί έτσι θα κάθονται καλύτερα τα ρούχα πάνω στο σώμα.

2

3. Επειδή Αυτό…

3

4. … είναι εξίσου καuτό με Αυτό…

4

5. Γιατί είναι δείγμα καλύτερης φυσικής κατάστασης.

Πράγματι, οι γυναίκες με πιο μεγάλους μηρούς φαίνεται να έχουν μικρότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν προβλήματα στη καρδιά τους.

Επίσης φαίνεται να παρουσιάζουν μικρότερα ποσοστά σε διαβήτη, αφού οι δυνατοί μηροί έχουν μεγαλύτερη δυνατότητα να χειριστούν την ινσουλίνη σωστά. Ακόμα, παρέχουν στήριξη στην σπονδυλική στήλη και έτσι έχετε πιο βελτιωμένη στάση στο σώμα σας.

6. Γιατί έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα στις τουαλέτες των μαγαζιών.

6

7. Γιατί είναι πιο διασκεδαστικό να τρως για τις καμπύλες σου, παρά να πεινάς για να είσαι κοκαλιάρα.

8. Γιατί οι ζουμεροί γλουτοί ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ζουμερούς μηρούς.

8

9. Γιατί όλα θα είναι καλύτερα και πιο εύκολα στο κρεβάτι.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το να έχεις κάτι να πιάνεις. Οι αντοχές είναι από τα πιο σημαντικά σ’αυτόν τον τομέα και δυνατά πόδια σημαίνουν ότι θα έχετε τη δύναμη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη!

10. Γιατί τα “μπουτάκια” είναι απλά πολύ καuτά!

10

Ο καθένας μας γεννήθηκε με διαφορετικό σωματότυπο. Αντί να παθαίνουμε εμμονή με το να αντιγράψουμε το σώμα κάποιου άλλου, καλό θα ήταν να το αποδεχόμασταν όπως ήταν. Είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσουμε πραγματικά ελεύθεροι.

Φυσικά δεν εννοούμε να συμβιβαστείτε με μια κατάσταση που δεν σας κάνει να νιώθετε ωραία. Δουλέψτε τους, κάντε τους πιο δυνατούς και θα δείτε μεγάλη βελτίωση στην καθημερινότητά σας.

Credit: viralthread.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος του πeoυς ανά ηλικία! (πίνακας)

Το μέγεθος του πeoυς, είναι ως γνωστόν ένα θέμα που έχουν σκεφθεί όλοι οι άνδρες. Πολλοί όμως δεν γνωρίζουν ότι η διαμόρφωση του τελικού...

Αυτή είναι η Τέλεια Συνταγή για Τηγανητό Κοτόπουλο που θα Λατρέψετε!

Το μυστικό πίσω από το θρυλικό Kentucky Fried Chicken που μας έχει κάνει να το ερωτευτούμε, είναι προφανώς η τέλεια τραγανή του κρούστα. Έτσι...

Μάσκα με χυμό αγγουριού για σύσφιξη!

Χρησιμοποιήστε το χυμό από ένα αγγούρι για να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο!   1. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να κόψετε μισό αγγούρι...
close