in

1000 ΜΠΡΑΒΟ στον Οδηγό Νταλίκας! Δείτε πως προστατεύει έναν οδηγό μηχανής που έμεινε… [video]

Το να μείνεις μέσα στη μέση της… εθνικής οδού είναι πραγματικά κάτι πολύ τρομακτικό και πολύ επικίνδυνο και εάν δεν υπάρξει ψυχραιμία και σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης τότε μπορεί ακόμη και ένα μοιραίο ατύχημα να συμβεί…

Στην συγκεκριμένη περίπτωση που θα δούμε στο παρακάτω video ένας οδηγός μηχανής αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στη μέση της εθνικής οδού ανάμεσα σε δεκάδες αυτοκίνητα να περνούν αριστερά και δεξιά του.

Για καλή του τύχη όμως ένας καλός οδηγός φορτηγού τον αντιλήφθηκε νωρίς και τον προστάτευσε μέχρι το τέλος που ο αναβάτης ήταν ασφαλείς από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το εντυπωσιακό και το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ο τρόπος που προστατευτεί ο οδηγός του φορτηγού και μεταφέρει τον αναβάτη της μηχανής μαζί με την μηχανή του στην άκρη του δρόμου είναι ένα πραγματικό παράδειγμα ανώτερη ηθικής και καλής θέλησης και αποδεικνύει το πόσο σωστοί επαγγελματίες είναι μερικοί οδηγοί φορτηγών.

Μετακινώντας αργά την νταλίκα πλαγίως ο οδηγός προστατευτεί τον αναβάτη και σιγά σιγά μεταφέρονται και οι δυο μαζί στην άκρη του δρόμου με ασφάλεια ώστε να μην γίνει κάποιο ατύχημα.

Δείτε το video:

Κατέβασε και ο Ίαν Στρατής το παντελόνι του! Σoκ η Αραβανή! Το στιγμιότυπο που δεν πρόσεξε κανείς!

Αυτός ο άντρας είναι τυχερός που είναι ζωντανός αφότου αγνόησε την συμβουλή που του έδωσε ο γιατρός! [βίντεο]