«Αν μπορούσα να το κάνω εγώ για εσένα θα το έκανα» είναι το τεράστιο ψέμα που βγαίνει από το στόμα κάθε άνδρα αναφορικά με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό –όμως, πέρα από την πλάκα, θα μπορούσε ένας άνδρας να αντέξει όσα μπορεί το σώμα της γυναίκας; Ο Penn Holderness είναι ένας σύζυγος και μπαμπάς που ομολογεί πως δεν είχε δείξει ποτέ το απαραίτητο ενδιαφέρον προς την γυναίκα του για την Γιορτή της Μητέρας, έτσι φέτος αποφάσισε να της αποδείξει την αγάπη του βιώνοντας προσομοίωση των πόνων της γέννας.

Είμαστε σίγουροι ότι το μετάνιωσε πικρά.ponos toketou1

Καθ΄όλη την διαδικασία, ο Penn υποφέρει από διαφορετικά επίπεδα και μορφές πόνου, και οι αντιδράσεις του ήταν ακριβώς όπως αυτές που θα είχε μία γυναίκα ενώ γεννά –ίσως λίγο χειρότερες! Τι λέει στην γυναίκα του στο τέλος της εμπειρίας του; «Ένιωθα τόσο εξοργισμένος μαζί σου, όλη την ώρα. Και εσύ το μόνο που έκανες είναι να προσπαθείς να με στηρίξεις, αλλά δεν καταλάβαινες τι περνούσα. Τώρα βλέπεις πώς είναι να είσαι άνδρας και να σε βρίζει η γυναίκα σου ενώ γεννά;» Τι απαντά η γυναίκα του; «Βρίσε».

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...