Η A Plus είναι μια διαφημιστική εταιρεία που έχει ως στόχο να αλλάξει τα στερεότυπα των ανθρώπων. Προσπαθεί με το έργο της να αλλάξει τον τρόπο σκέψης τους, ωθώντας τους σε πιο υγιή πρότυπα και προσπαθώντας να τους κάνει να καταλάβουν λάθη που επηρεάζουν τις ζωές τους.

Έτσι, τον περασμένο Μάρτιο, όσοι επισκέφθηκαν τις πρωτεύουσες της Αργεντινής, της Παραγουάης, της Χιλής και της Ουρουγουάης, είχαν την ευκαιρία να παρακουλουθήσουν μια παράσταση του δρόμου.Ήταν μια παράσταση που τους άλλαξε κυριολεκτικά τα μυαλά!

kalitexnes tou dromou1

Αρχικά, ο θεατής νόμιζε πως ήταν μια ακόμη κοινότυπη παράσταση των ζωντανών αγαλμάτων που συναντάμε σε πολυσύχναστους δρόμους.Όμως έκανε λάθος.
Αυτοί οι καλλιτέχνες δεν ήθελαν να προκαλέσουν το γέλιο των περαστικών για να κερδίσουν λίγα κέρματα.

kalitexnes tou dromou2

Αυτά τα ανθρώπινα αγάλματα αναπαριστούσαν άσχημες σκηνές που βιώνουν ορισμένα παιδιά καθημερινά!

kalitexnes tou dromou3

Οι πρωτότυπες αυτές παραστάσεις ξεκίνησαν με πρωτοβουλία της UNICEF, η οποία θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την παιδική κακοποίηση.

Μεταφέροντας σε δημόσιους χώρους αυτές τις συνήθως ιδιωτικές άσχημες καταστάσεις, προσπαθούσε να δείξει πως η παιδική κακοποίηση πίσω από κλειστές πόρτες πρέπει να σταματήσει. Είναι πρόβλημα όλων μας και γι’αυτό οφείλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι!

Η αδράνεια είναι συμμετοχή, να το θυμάστε. Κανένα παιδί δεν αξίζει τη βιά και δεν πρέπει να τη βιώνει. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και πρέπει να τα προστατεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...