Υλικά:

  • 1 μεγάλο πεπόνι
  • 300ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • 3 κουταλιές σούπας γιαούρτι

Εκτέλεση:







  • Αφού πρώτα κόψουμε το πεπόνι σε μικρά κομμάτια, τα ρίχνουμε στο μπλέντερ μαζί με το χυμό λεμονιού και το γιαούρτι και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να λιώσει το πεπόνι.
  • Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε τη κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά την κατσαρόλα και αφού κρυώσει το μείγμα το ρίχνουμε στο μπλέντερ μαζί με τα άλλα υλικά. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και ρίχνουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού.
  • Τοποθετούμε το δοχείο στη κατάψυξη και μετά από μια ώρα το ξαναβγάζουμε, το ξαναχτυπάμε και το ξαναβάζουμε πίσω στη κατάψυξη. Επαναλαμβάνουμε για 3-4 φορές ανά ώρα.

Πηγή




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...