Μέσα σε λιγότερο από 4 λεπτά ένας κάτοικος της Κρήτης, ένας πατριώτης που προφανώς δεν παρακολουθεί όλη μέρα τα συστημικά κανάλια και την προπαγάνδα τους, εξηγεί τα αίτια που προκάλεσαν την κρίση στην πατρίδα μας και αποκαλύπτει το βρώμικο σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων.

Αρκετοί θα ακούσετε για πρώτη φορά την ύπαρξη αυτού του σχεδίου και της μεθοδολογίας που ακολουθούν οι εκπρόσωποι της νέας τάξης πραγμάτων.Η αναγκαιότητα πρόσβασης σε όλες τις πηγές της ενημέρωσης αποτελεί το μεγάλο όπλο για τον ελληνικό λαό, που απέδειξε και με τη στάση του στο δημοψήφισμα πως δεν τρώει «κουτόχορτο» που του σερβίρουν καθημερινά οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι των καναλιών της διαπλοκής.

Αυτοί που το συγκεκριμένο βίντεο δεν πρόκειται να το προβάλλουν ποτέ. Το γιατί, θα το διαπιστώσετε μόλις παρακολουθήσετε όσα λέει ο συμπατριώτης μας από την Κρήτη…

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...