Υλικά:

  • 500γρ φιλέτο κοτόπουλο
  • 2 μεγάλα κολοκύθια
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμό από ένα λάιμ
  • Τζίντζερ σε σκόνη
  • Κάρυ

Εκτέλεση:







  • Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τα μπαχαρικά και τον χυμό από το λάιμ.
  • Βάζουμε εκεί το κοτόπουλο και το αφήνουμε να μαριναριστεί για αρκετή ώρα.
  • Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες τα κολοκύθια και τυλίγουμε μία φέτα γύρω από κάθε κομμάτι κοτόπουλου.
  • Περνάμε το κοτόπουλο στα ξύλινα καλαμάκια και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν τα σουβλάκια μας.

Πηγή




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...