Είναι γνωστό πως οι Ιάπωνες έχουν περίεργα γούστα. Είτε πρόκειται για φαγητό, μουσική ή παιχνίδια, δε χάνουν ευκαιρία να μας θυμίσουν πόσο διαφορετικοί είναι από μας.

Ειδικά τα τηλεοπτικά τους παιχνίδια, μπορούν πολύ εύκολα να μας στείλουν αδιάβαστους με τις ιδέες πάνω στις οποίες βασίζονται! Μάλλον οι φίλοι Ιάπωνες έχουν διαφορετική αίσθηση του τι θα πει ψυχαγωγία!Γι’αυτούς, η λέξη πρέπει να σχετίζεται με υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης και κίνδυνο. Έτσι εξηγείται και το concept αυτού του τηλεπαιχνιδιού! Πρόκειται για το Sekai No Hatte Madde Itte Q. Εκεί, σε έναν από τους πολλούς κι ευφάνταστα τρομακτικούς γύρους του, μια γυναίκα μπαίνει μέσα σε ένα γυάλινο κουτί και μια αρκούδα αφήνεται ελεύθερη να την πολιορκήσει!

bear1

Τα ουρλιαχτά της παίκτριας, όπως θα διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο, είναι σπαρακτικά. Και σίγουρα, αν δεν είχαμε εικόνα θα σκεφτόμασταν πως κάτι πραγματικ

Βέβαια, παρά τον τρόμο της, η κάμερα δε φεύγει από χέρι της κι ολοένα τραβά κοντινά πλάνα την αρκούδα. Μάλλον για να μην την ξεχάσει ποτέ. Βέβαια, αν βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με ένα τέτοιο θηρίο, δύσκολα το ξεχνάς…

Τώρα το να επιδιώξεις να το κάνεις, ξεφεύγει από τα όρια της δικής μας φαντασίας. Αυτά τα περίεργα τα αφήνουμε στους Ιάπωνες. Εμείς, κανένα παιχνίδι γνώσεων και πολύ μας είναι!

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...