Υλικά:

  • Σπανάκι
  • Φιλέτο φρέσκου σολομού
  • Αλάτι
  • Κουκουνάρια
  • Ένα μάνγκο
  • Χυμό από ένα λάιμ
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:







  • Αλατίζουμε και ψήνουμε τον σολομό για γκριλ μέχρι να ροδίσει.
  • Στην συνέχεια πλένουμε το σπανάκι και το βάζουμε σε μια σαλατιέρα αφού πρώτα το κόψουμε σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι μας.
  • Βάζουμε πάνω από το σπανάκι το καθαρισμένο μάνγκο σε φέτες και τα κουκουνάρια.
  • Χτυπάμε το χυμό από το λάιμ μαζί με το ελαιόλαδο και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα την σαλάτα.

Πηγή




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...