Διαβάσατε σωστά! Cookieception σήμερα στην κουζίνα του Neopolis! Εξάλλου, σε ποιον δεν αρέσουν τα μπισκότα! Ειδικά αυτά που είναι τραγανά απέξω αλλά μέσα κρύβουν ένα ζουμερό εσωτερικό και… μπισκότα oreo!

Θα χρειαστείτε• 1 δόση για τα καλύτερα μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας που έχετε φάει ποτέ.
• 2 πακέτα μπισκότα oreo

Φτιάχνετε τη ζύμη για μπισκότα όπως θα δείτε εδώ (αναλυτικά και με εικόνες). Ιδανικά την φτιάχνετε από την προηγούμενη μέρα. Αν δεν μπορείτε να αφήσετε τη ζύμη 24 ώρες σο ψυγείο, αφήστε τη τουλάχιστον για 2 ώρες.

Μόλις περάσει η ώρα, βγάλτε τη ζύμη από το ψυγείο και αφήστε τη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Θέλουμε να μπορείτε να την πλάσετε άνετα με το χέρι.

Και κάνετε το εξής:

Παίρνετε με το κουτάλι δύο περίπου ίδιες ποσότητες ζύμης, βάζετε τη μία πάνω και την άλλη κάτω από το oreo και πιέζετε μέχρι να έχετε μια μπάλα.

Μπισκότα γεμιστά με OREO 2

Πιέζετε λίγο τη μπάλα ώστε να μην είναι τελείως σφαιρική. Βάζετε τα μπισκότα στο ταψί που έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.

Μπισκότα γεμιστά με OREO 3

Και ψήνετε για περίπου 10 λεπτά. Δε θέλουμε να πάρουν πολύ χρώμα. Θα είναι αρκετά εύθραυστα όταν τα βγάλετε από το φούρνο, γι’ αυτό αφήστε τα να “σταθούν” μέχρι να στερεοποιηθούν καλά.

Μπισκότα γεμιστά με OREO 4

Μπισκότα γεμιστά με OREO 5
Το λιγουρευτήκατε; Φτιάξτε το! Είναι πανεύκολο και νοστιμότατο!
Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...