Μπορεί αυτή η συνταγή να σας ακουστεί τρελή στην αρχή, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να την δοκιμάσετε. Πρόκειται για γλυκό ψωμί από… παγωτό!

Υλικά:







  • 2 φλιτζάνια παγωτό (περίπου 500γρ.) της επιλογής σας
  • 1+1/2 φλιτζάνι αλεύρι (190γρ.)
  • 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1/4 φλιτζανιού κομματάκια σοκολάτας (30γρ.)
  • Αφήστε το παγωτό να λιώσει σε ένα μεγάλο μπωλ, αλλά μόνο ώστε να γίνει κρεμώδες, όχι υγpό.

παγωτό1

Ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τα κομματάκια σοκολάτας και το κρεμώδες παγωτό.

παγωτό2

Βάλτε τη ζύμη σε μια φόρμα και σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν φυσαλίδες αέρα. Τοποθετήστε στο φούρνο στους 175o και ψήστε για 45 λεπτά.

παγωτό3

Δείτε και το βίντεο:

Πηγή




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...