Ο David Good πίστευε πως η μητέρα του ήταν σαν όλες τις άλλες νοικοκυρές του Νιού Τζέρσεϊ, όταν μεγάλωσε όμως ανακάλυψε την αλήθεια: η Yarima γεννήθηκε 3.000 μίλια μακριά, στη ζούγκλα της Βενεζουέλας!

Στην περιοχή Yanomama κοντά στο Orinoco Rivers ζούνε μερικές από τις πιο απομονωμένες κοινότητες του πλανήτη μας, οπότε πως η Yarima κατέληξε στο Νιού Τζέρσεϊ;! Ο Kenneth Good, πατέρας του David και ανθρωπολόγος, έκανε έρευνες στην περιοχή.Ο Kenneth γνώρισε την Yarima και επέστρεψαν μαζί στις Η.Π.Α. το 1986, όπου εκείνη προσαρμόστηκε αρκετά γρήγορα στις νέες συνθήκες ζωής. «Ήταν λες και πέρασε από μία χρονοπύλη και βρέθηκε σε ένα τελείως διαφορετικό σύμπαν» αναφέρει ο David.

Οι δύο τους απέκτησαν μαζί 3 παιδιά και μετά από 6 χρόνια στης Η.Π.Α., η Yarima αποφάσισε να επισκεφθεί την οικογένειά της για κάποιο λόγο όμως έμεινε εκεί – χωρίς τα παιδιά της. «Ως παιδί, θεώρησα ότι μας εγκατέλειψε» είπε ο David. «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αρκετά καλός γι” αυτήν» και όπως ήταν φυσικό δεν ήθελε να ούτε ν” ακούσει γι” αυτήν στα 15 χρόνια που μεγάλωσε με την απουσία της.

Μια μέρα όμως, όλα άλλαξαν. Ο David αποφάσισε να επισκεφθεί την μητέρα του στον Αμαζόνιο.

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...