Η συγκεκριμένη γυναίκα θα μπορούσε άνετα να είναι Ελληνίδα μάνα, καθώς ένα απόγευμα πήγε απρόσκλητη στο σπίτι του γιου της, χτύπησε την πόρτα και χωρίς καν να περιμένει απάντηση ξεκλείδωσε και μπήκε μέσα.

Σίγουρα όμως δεν περίμενε να δει την νύφη της εντελώς γυμvή, ξαπλωμένη στον καναπέ… Ακουγόταν απαλή μουσική, είχε ανάψει κεριά και το σαλόνι είχε πλημμυρίσει από το άρωμά της.– Τι κάνεις εκεί; την ρώτησε η πεθερά της.

– Περιμένω τον Jeff να γυρίσει από τη δουλειά, απάντησε εκείνη.

– Ναι, αλλά είσαι γυμvή!

– Όχι, αυτό είναι το φόρεμα της αγάπης.

– Ποιο φόρεμα της αγάπης καλό μου;! Γυμvή είσαι!

– Ο Jeff με αγαπάει και του αρέσει να φοράω αυτό το φόρεμα. Τον ενθουσιάζει και κάθε φορά που με βλέπει με αυτό, γίνεται πολύ ρομαντικός και δε με χορταίνει.

Η αλήθεια είναι πως προβληματίστηκε λίγο από τα λεγόμενα της νύφης και έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει θεωρία της. Γυρνώντας στο σπίτι της, ξεντύθηκε, έκανε μπάνιο, χρησιμοποίησε το μπουκαλάκι με το πιο ακριβό άρωμα, χαμήλωσε τα φώτα, έβαλε ρομαντική μουσική και ξάπλωσε στον καναπέ περιμένοντας τον σύζυγό της να επιστρέψει.

Σε λίγο άκουσε τα κλειδιά στην πόρτα…

– Τι κάνεις εκεί; ρώτησε ο σύζυγος.

– Αυτό είναι το φόρεμα της αγάπης, ψιθύρισε εκείνη αισθhσιακά.

– Θέλει σιδέρωμα. Τι έχουμε για φαγητό;

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...