Η περιποίηση στην κάτω… περιοχή είναι πολύ σημαντική τόσο από την υγιεινή όσο και από την αισθητική πλευρά. Είναι, επίσης, σημαντικό να κάνεις το σχέδιο που προτιμάς εσύ και νιώθεις άνετα, αλλά καλό είναι να ξέρεις και πώς σε προτιμούν οι άντρες!

HollywoodΕάν αποφασίσεις να κάνεις Hollywood αποτρίχωση, καλό είναι να σιγουρευτείς ότι είναι κάτι που του αρέσει. Η απουσία τρίχας μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με… κοριτσάκι: Εκείνος περιμένει και θέλει μια εκρηκτική γυναίκα, για αυτό μην τον κάνεις να χάσει το ενδιαφέρον. Αν όμως του αρέσει και του δίνει μια αίσθηση καθαριότητας, τότε go for it!

Brazιlian

Η brazιlian αποτρίχωση μοιάζει πολύ με την Hollywood με τη διαφορά ότι αφήνει μια λεπτή γραμμή στο κέντρο της περιοχής. Είναι η καλύτερη λύση αν το αγόρι σου , σε προτιμά εκεί κάτω καθαρή και εκρηκτική αλλά όχι και εντελώς άτριχη! Πολλοί άντρες, μάλιστα, βρίσκουν το brazιlian πολύ kinky!

Γαλλικό και σχέδια

Η French αποτρίχωση είναι η πιο συνηθισμένη και είναι αυτή που κάνουμε για να φορέσουμε ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Εάν θέλεις να το παίξεις safe, τότε είναι η καλύτερη επιλογή, αν θέλεις όμως να τον προκαλέσεις μπορείς να κάνεις γαλλικό σε συνδυασμό με ένα σχεδιάκι, όπως μια καρδούλα, ένα αστεράκι ή ένα κεραυνό!

Απλό

Η απλή αποτρίχωση στο μπικίνι είναι κάπως εκτός μόδας. Εάν δεν το περιποιείσαι συχνά κινδυνεύεις να τον απωθήσεις αντί να τον κάνεις να τρελαθεί!

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...