Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις στο έγκλημα της Ορμύλιας Χαλκιδικής, όπου ο 34χρονος Λέσι Τζέιμς μπούκαρε στο σπίτι της 41χρονης μητέρας των παιδιών του και την έσφαξε με επτά μαχαιριές, μπροστά στον 6χρονο γιο τους.
Ο δράστης φεύγοντας άρπαξε τον μικρό Φοίβο, ο οποίος έπαιζε στην αυλή με έναν φίλο του και δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί μέσα στο σπίτι.

Η 41χρονη Λέλα Μαυρομάτη, η ζωγράφος από τη Χαλκιδική μοίραζε απλόχερα αγάπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, πάνω στο ψυγείο του σπιτιού της υπήρχε ένα «οικογενειακό συμβόλαιο», γραμμένο από παιδικά χέρια, και έλεγε μεταξύ άλλων:
«Σ’ αυτό το σπίτι δεν ασκούμε σωματική βiα ποτέ».Η άτυχη μητέρα ανήμερα των Φώτων έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του Αλβανού συζύγου της μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου τους.

al

Η νέα εξέλιξη στο θρίλερ ήρθε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, όταν έγινε γνωστό ότι o Λέσι, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά δυο ημέρες μετά το έγκλημα και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου 2016 με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, τον οποίο μάλιστα είχε συναντήσει την ίδια μέρα στην περιοχή Βαρέα Μεγάρων, ζητώντας του να αναλάβει την υπεράσπιση του στην δολοφονία της άτυχης Λέλας Μαυρομάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός συζυγοκτόνος πήγε μόνος του, χωρίς τον μικρό Φοίβο στο ραντεβού με τον κ. Κούγια. Η συνάντηση έγινε στις έξι το απόγευμα στις 8 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο Τζέιμς Λέσι πήγε με ένα… πράσινο παλιό αυτοκίνητο, χωρίς παρέα.
Στην μυστική συνάντηση, ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται να είπε στον Λέσι πως «Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση». Ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι συμφώνησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στις εννέα το βράδυ της ίδιας ημέρας, όμως ο Λέσι δεν επικοινώνησε ξανά μαζί του.

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...