Ένας 85χρονος έπρεπε να κάνει εξετάσεις σπέpματος, έτσι ο γιατρός του έδωσε ένα κυπελάκι και του είπε «πάρτο αυτό σπίτι και φέρε μου ένα δείγμα αύριο«.

Πιστός στο ραντεβού του την επόμενη μέρα, ο ηλικιωμένος έδωσε το κυπελάκι στον γιατρό το οποίο όμως ήταν πεντακάθαρο και ανέγγιχτο όπως ακριβώς το είχε πάρει!Όταν ο γιατρός ρώτησε τι συνέβη, ο άνδρας έδωσε την παρακάτω εξήγηση:

Λοιπόν γιατρέ μου, στην αρχή προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το δεξί μου χέρι, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Το ίδιο και με το αριστερό. Ζήτησα λοιπόν βοήθεια από τη γυναίκα μου: δοκίμασε με το δεξί χέρι, τίποτα. Με το αριστερό, τίποτα. Με το στόμα – με μασέλα και χωρίς – τίποτα. Μέχρι και την γειτόνισσα την Άννα φωνάξαμε και όντως προσπάθησε. Πρώτα με τα χέρια, μετά με τη μασχάλη, ακόμη και ανάμεσα στα γόνατά της το ζούληξε, αλλά τίποτα.

Ο γιατρός σοκαρισμένος αναφώνησε: «Φωνάξατε μέχρι και τη γειτόνισσα;!»

Φυσικά! Αφού κανείς μας δεν μπορούσε να ανοίξει το αναθεματισμένο κυπελάκι!

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...