Το πότε γεννήθηκες επηρεάζει και τον τρόπο που… πέφτεις στα πατώματα όταν ερωτεύεσαι. Πόσο προσγειωμένη είσαι άραγε;

Το ζώδιό σου εκτός από το ότι καθορίζει κατά κάποιον τρόπο τον χαρακτήρα, τις αντιδράσεις, τη συμπεριφορά και τις φιλίες σου, μπορείς τώρα πια να το κατηγορήσεις και για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι και προσεγγίζεις την αγάπη και τον έρωτα.Άλλες είμαστε κυνικές, άλλες ρομαντικές κι ευαίσθητες, άλλες μονογαμικές και άλλες δεν μπορούμε να καταλήξουμε εύκολα σε έναν πρίγκιπα σ” αυτή τη ζήση. Μία από τις δικαιολογίες που μπορείς να χρησιμοποιείς είναι λοιπόν και το ζώδιό σου. Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε ερωτευμένης γυναίκας, ανάλογα με τον μήνα που έχει γεννηθεί. Μην κάνεις λοιπόν πως εκπλήσσεσαι την επόμενη φορά που θα τραγουδάς Παντελίδη.

Κριός

Είσαι γεμάτη ζωή και ενέργεια. Λειτουργείς σχεδόν πάντα με βάση τη λογική και ξέρεις πολύ καλά πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Είσαι γεννημένη αρχηγός και έτσι διαχειρίζεσαι και τις σχέσεις σου αφού θες να έχεις εσύ τον έλεγχο και να κάνεις τον σύντροφό σου να θέλει πάντα περισσότερα. Όταν ερωτεύεσαι, δεν ενθουσιάζεσαι παραπάνω απ” όσο πρέπει – είπαμε λογική! Η αγάπη σου είναι σταθερή, ζεστή και λαμπερή.

Ταύρος

Όπως και ο Κριός, θες κι εσύ να έχεις τον έλεγχο, αλλά παράλληλα κυνηγάς την απόλαυση. Όταν η φυσική χημεία είναι παθιασμένη και καυτή, ερωτεύεσαι πολύ γρήγορα. Είσαι πολύ αισθησιακή και νιώθεις άνετα με το σώμα σου. Άπαξ και ξεκινήσεις μια μονογαμική σχέση, ακολουθείς τη ροή των πραγμάτων. Απολαμβάνεις τα απλά πράγματα στη ζωή. Είσαι σταθερή, ήρεμη και αποφασιστική και θα προτιμούσες να εγκατασταθείς με το άλλο σου μισό στην εξοχή και να ζείτε κοντά στη φύση.

Δίδυμος

Είσαι πολύ διασκεδαστική, δεινή ρήτορας και έχεις πάντα φοβερές ιδέες. Εντυπωσιάζεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου με τις γνώσεις και την αισιοδοξία σου. Αλλά είσαι και λίγο ανέλπιστα ρομαντική. Στους Διδύμους δεν αρέσει να μένουν μόνοι, έτσι όταν ερωτεύονται εξαρτώνται σχεδόν αποκλειστικά από τον σύντροφό τους. Πρέπει να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου να μην υπερβάλει όταν ερωτεύεται και να σκέφτεται μόνο πως το μόνο που θέλει είναι να είναι με το άλλο του μισό. Μια υγιής, συχνή επικοινωνία είναι το κλειδί για κάθε φυσιολογική σχέση.

Καρκίνος

Δεν είσαι ποτέ το θύμα σε μια σχέση. Όταν ερωτεύεσαι, ερωτεύεσαι πολύ, αλλά είσαι προσεκτική. Ψάχνεις έναν πραγματικό σύντροφο. Σε έλκουν οι άνθρωποι που ξέρουν τι τους γίνεται, είναι φιλόδοξοι και αποφασισμένοι. Είσαι πολύ καλή ακροάτρια και όταν είσαι ερωτευμένη, είσαι εξαιρετική στο να ενθαρρύνεις τον άνθρωπό σου. Έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και συνεπώς τον κάνεις πάντα να γελάει.

Λέων

Δεν αντιμετωπίζεις καμία δυσκολία στο να βρεις τον έρωτα χάρη στη μαγνητική σου ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και τη θέρμη σου. Είσαι πιστή και όταν ερωτεύεσαι, είναι πολύ και με πάθος. Σου αρέσει η ελευθερία, αλλά μόλις κλειδώσεις με κάποιον, τότε επιζητάς και τη διάρκεια στη σχέση σας. Γίνεσαι ζηλιάρα και κτητική. Βάζεις την αγάπη πιο πάνω απ” όλα και θες να σου υπενθυμίζουν πόσο σε θέλουν. Είσαι αρκετά εγωίστρια, αλλά αυτό είναι ένα σχεδόν αξιαγάπητο χαρακτηριστικό σου κάποιες φορές.

Παρθένος

Το παίζεις κουλ όταν ερωτεύεσαι, αλλά στην πραγματικότητα φοβάσαι μην δείξεις ευάλωτη. Δεν ανοίγεσαι εύκολα, αλλά ερωτεύεσαι δυνατά. Μερικές φορές ο σύντροφός σου νιώθει μπερδεμένος γιατί δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει στο κεφάλι σου. Ο έρωτας σε ρουφάει. Το βρίσκεις ευκολότερο να είσαι καχύποπτη και ζηλιάρα, παρά ήρεμη και χαρούμενη. Είσαι ευγενική, υπομονετική και σε αγαπούν εύκολα και πρέπει να τα θυμάσαι αυτά.

Ζυγός

Είσαι πολύ οργανωτική και θέτεις στόχους για τους οποίους προσπαθείς. Σε ό,τι έχει να κάνει με την αγάπη, είσαι το ίδιο ευτυχισμένη με ή χωρίς αυτήν. Δεν κατασταλάζεις ποτέ και βγαίνεις μόνο με όποιον θεωρείς κατάλληλο για σένα και δείχνει πως σε σέβεται. Συνήθως κάνεις τους άλλους να περιμένουν αρκετό καιρό μέχρι να δεσμευτείς μαζί τους. Η άποψή σου για το πόσο αξίζεις άλλωστε δε θα σου επέτρεπε να κάνεις διαφορετικά. Όταν είσαι ερωτευμένη η βασική σου προτεραιότητα είναι να υπάρχει αρμονία και ηρεμία στη σχέση. Προτιμάς τις λογικές συζητήσεις και την επικοινωνία.

Σκορπιός

Είσαι πολύ ερωτική και σeξουαλική και σκέφτεσαι καμια φορά πρώτα με το κορμί και μετά με την καρδιά σου. Ο έρωτας είναι τα πάντα για σένα. Παθιάζεσαι και οι σχέσεις σου έχουν πολύ δράμα και επιθετικότητα. Πολλές φορές ξεπερνάς τα όρια και τότε είναι που αποτυγχάνουν οι σχέσεις σου. Αυτό βέβαια δε σε ενοχλεί και πολύ αφού ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι μέχρι να πεις κύμινο. Είσαι πολύ πεισματάρα και έχεις συνηθίσει να γίνεται το δικό σου. Σου ταιριάζουν οι ήρεμοι και συνειδητοποιημένοι σύντροφοι. Ένας Ιχθύς ή Καρκίνος θα μπορούσε να ταιριάξει με τις εντάσεις σου.

Τοξότης

Ο έρωτας είναι μια περιπέτεια για σένα. Νιώθεις ελεύθερη και δε φοβάσαι τίποτα. Όταν ερωτεύεσαι δεν έχεις αναστολές. Συνήθως κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου. Η εξυπνάδα σου συνήθως έλκει αντίστοιχα έξυπνους ανθρώπους με παρόμοια γούστα για ταξίδια και νέες εμπειρίες. Σπάνια μένεις σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Θα μείνεις μόνο με κάποιον που επίσης δε μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτα.

Αιγόκερως

Δεν έχεις καιρό για σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Προτιμάς να δουλεύεις με κάποιο στόχο, όπως το μέλλον σου με κάποιον για τον οποίο είσαι σίγουρη – κι αυτό επειδή είσαι καλή στο να βλέπεις μπροστά. Παίρνεις τα πάντα πολύ σοβαρά και δεν έχεις υπομονή με τους ανθρώπους που δεν κάνουν το ίδιο. Θες να κάνεις οικογένεια κι επιθυμείς μια άνετη και ευτυχισμένη ζωή. Σου αρέσει να είσαι ερωτευμένη, αλλά δεν νιώθεις ποτέ αυτό που λέμε τρελό πάθος. Θα “θελες να παντρευτείς για παράδειγμα με τον παιδικό σου φίλο.

Υδροχόος

Έχεις μεγάλη καρδιά. Όταν ερωτεύεσαι, δίνεις όλη την προσοχή και τον χρόνο σου εκεί. Η ανιδιοτέλειά σου σε κάνει εξαιρετική στο κρεβάτι και θες πάντα να έχεις καυτή, παθιασμένη και με πυροτεχνήματα σχέση. Δε σου αρέσει να παίζεις παιχνίδια, θες μόνο να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Μόλις το καταφέρεις, δε θα τον αφήσεις με τίποτα να φύγει.

Ιχθύς

Είσαι συμπαθητική, γλυκιά και εύθυμη. Είσαι επίσης αρκετά ευαίσθητη και κάθε μαχαίρι νιώθεις ότι φτάνει μέχρι το κόκκαλο. Φοβάσαι μην πληγωθείς, αλλά ακόμα περισσότερο φοβάσαι μήπως δεν ερωτευτείς καθόλου. Όταν τελικά ερωτεύεσαι, ένας τσακωμός με το άλλο σου μισό μπορεί να σου χαλάσει όλη τη μέρα, ενώ ένα γλυκό κοπλιμέντο μπορεί να σε στείλει κατευθείαν στον έβδομο ουρανό. Δε σου αρέσει να στεναχωρείς τους άλλους γι” αυτό συχνά συμβιβάζεσαι ώστε να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου. Πρέπει να προσέχεις ώστε να μη χάσεις τον εαυτό σου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...