Κάθε καλλυντικό που σέβεται την υπογραφή του πρέπει να έχει μέσα σιτέλαιο. Είναι πραγματικά ένα θαυματουργό λάδι που δένει τους συνδετικούς ιστούς με αποτέλεσμα να εξαφανίζει τις ραγάδες να προσφέρει πραγματικά φρέσκια και εφηβική επιδερμίδα και να σε ξανανιώνει.

Αν δεν επιφέρει αυτό το αποτέλεσμα αμέσως, τότε θα χρειαστείς οπωσδήποτε λίγες ημέρες ώστε να δεις τα θεαματικά του αποτελέσματα γιατί το σιτέλαιο, δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ! Θα σε ομορφύνει θες δεν θες.







Μπορείς να το χρησιμοποιείς ελεύθερα στο πρόσωπο και στο σώμα ως λάδι βάσης για να έχεις πάντα μια επιδερμίδα απαλή και αισθησιακή! Συγκεκριμένα το σιτέλαιο έχει τις εξής θαυματουργές και απαραίτητες ιδιότητες για να γυρίσει τον χρόνο πίσω!

  • Λειτουργεί ως πανοπλία στα λιπίδια του δέρματος απο οξείδωση.
  • Επιβραδύνει την εκφύλιση του συνδετικού ιστού.
  • Προωθεί των σχηματισμό νέων τριχοειδών αγγείων.
  • Βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος στη περιοχή επάλειψης  Πράγμα πολύ σημαντικό για όσους ταλαιπωρούνται απο κιρσούς και φλεβίτιδα.
  • Αντιμετωπίζει την ωχρότητα του δέρματος και το κάνει πιο λαμπερό και υγιές λόγω της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος που προκαλεί. Πολύ σημαντικό για όσες γυναίκες έχουν συνεχώς θαμπή επιδερμίδα λόγω καπνίσματος.
  •  Δίνει όψη ευεξίας ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα κάθε τύπου δέρματος.
  • Αντιμετωπίζει δερματοπάθειες και φέρεται στοργικά σε κάθε είδους δερματικό πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε βλάψει μόνο καλό θα σου κάνει. (ψωρίαση, λεύκη, εκζέματα)
  • Προλαμβάνει την δημιουργία πανάδων λόγω του συμπλέγματος των βιταμινών που περιέχει.
  • Κάνει σύσφιξη σε ουλές και ανοικτούς πόρους.
  • Πολύ συχνά χρησιμοποιείται σε ειδικευμένες κρέμες ως έλαιο βάσης, για την θεραπεία ανοικτών πληγών απο κατακλίσεις.
  • Έχει αντιγηραντική δράση
  • Βοηθάει στην αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας
  • Βοηθά στην ανανέωση των κατεστραμμένων, από την ηλιακή ακτινοβολία, κυττάρων
  • Με τακτική επάλειψη στο στήθος αυξάνει τον όγκο του!
  • Αντιμετωπίζει θεαματικά τις ραγάδες στο δέρμα.

Τα αμινοξέα του σιταριού, τα λιπαρά οξέα και τα γλυκερίδια του είναι τα στοιχεία στα οποία οφείλονται οι μαλακτικές ιδιότητες του. Αποτελεί φορέα βιολογικών δραστικών ουσιών.
Εμπεριέχει επίσης προβιταμίνη Α, λεκιθίνη, στερόλες και τοκοφερόλη.

Ας θυμηθούμε, ότι απο το σιτάρι προέρχονται και άλλα θαυματουργά συστατικά τροφής και αναδόμησης με εκπληκτικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Αυτά είναι τα παράγωγα των αμινοξέων του, καθώς και τα αμίδια του φύτρου σιταριού.

Αντενδείξεις δεν αναφέρονται.
Πριν απο τη χρήση κάθε βοτάνου ή καλλυντικού ελαίου ρωτήστε τον γιατρό σας.

Ζωή Κυροπούλου.

Πηγή




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...