Σάλος έχει προκληθεί με την πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά και των υπόλοιπων δημοσιογράφων που βρίσκονται στο πάνελ του πρωινού του Αντέννα, για τον Παντελή Παντελίδη μια μέρα πριν το θανατηφόρο δυστύχημά του.

Ο κόσμος αναπαράγει και κοινοποιεί ασταμάτητα το βίντεο οπού οι παρουσιαστές του πρωινου του Αντ1 κατακρίνουν και σχολιάζουν με έντονο και άκομψο τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη για τα Κατεχόμενα αλλά και την προσωπική του ζωή υποτιμώντας και χλευάζοντας τον.Έτσι λοιπόν μετά από την εξέλιξη που έχει το θέμα, ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την αποστροφή τους για το συμβάν, μαζεύοντας υπογραφές με σκοπό την απόλυση της κ. Σκορδά αλλα και των άλλων δημοσιογράφων της εκπομπής πλήν του Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος κράτησε μια άκρως επαγγελματική και αντικειμενική στάση για το ζήτημα. Ψηφοφορία

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...