Το 2014 του έκανε αγωγή μιας και πίστευε ότι με το τραγούδι του «Τέτοια Αγάπη δεν Αξίζω», αντέγραψε το τραγούδι «Χωρίς Φτερά», που είχε γράψει για την Κωνταντίνα, το 1999.
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Μουκίδης, ο οποίος έχει φωτογραφία προφίλ και εξωφύλλου σε μαύρο χρώμα, ανήρτησε μια φωτογραφία τραβηγμένη από αεροπλάνο και έγραψε τα εξής: “Έψαχνα το πρόσωπο σου στα σύννεφα σήμερα….. Στην κηδεία δεν ήρθα για ευνόητους λόγους…..

Πάντως ήθελα να σου δώσω ένα φιλάκι….. Και να ξέρεις ότι εκείνο το πρωινό στην Θεσσαλονίκη το έχω ξεχάσει εντελώς…. Από την μεριά μου σου ζητάω συγνώμη αν ποτέ σε πίκρανα “εδώ κάτω”….. Να δώσεις χαιρετισμούς στον Αντώνη (τον Βαρδή)…κι εμείς θα τα πούμε μια μέρα από κοντά οπωσδήποτε….. και θα γίνουμε και φίλοι…. Βλέπεις Παντελή στον ουρανό δεν υπάρχει άλλη επιλογή γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από αγάπη…..”ArticleImage_225143-jpg

ArticleImage_225145-jpg
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...