Υλικά

  • 2 αυγά
  • 1 συσκευασία μερέντα (250 γραμμάρια) μπορείτε να βάλετε και λίγο παραπάνω αν θέλετε
  • 10 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ, βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μακρόστενο σκεύος για cake, και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 20-25 λεπτά. Επίσης εάν κάνετε τη διπλή ποσότητα και το βάλετε σε πυρέξ, μόλις ψηθεί κάνετε τρυπούλες με ένα πιρούνι και ρίξτε το γλάσο. Εάν θέλετε να το κάνετε στη κανονική φόρμα του κέικ θα πρέπει να τριπλασιάσετε τη δόση!







Πηγή




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...